Stage plekken

Ter Hoek Vonkerosie in Rijssen is dé specialist in precisiemetaalbewerking. Met uiterste nauwkeurigheid en binnen extreem kleine toleranties maken wij klantspecifieke producten. De woorden “dit kan niet” en “onmogelijk” bestaan niet voor ons. Integendeel! Ze prikkelen ons om het onmogelijke mogelijk te maken. Vind jij dat ook leuk? Kom dan bij ons stage lopen. Op deze pagina lees je meer informatie hierover en kun je het boekje 'Leer iets wat je nergens anders leert! Stage lopen bij Ter Hoek, geen dag is hetzelfde' downloaden.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als stagiair leer je hoe de technieken werken en hoe je de machines moet bedienen, Heel belangrijk is ook het nameten van de producten, zodat je zeker weet dat het product goed is. De technieken zijn erg specialistisch en komen niet veel voor. Dat maakt deze stage uniek. Je moet  wel oog voor detail hebben en heel nauwkeurig werken. Een technische opleiding is een voordeel, maar het meeste leer je bij ons in de fabriek. 

Aanbod

We hebben stages beschikbaar op verschillende afdelingen en met zeer uiteenlopende projecten. Laat ons weten waar jouw interesses liggen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!


Een vaste stagebegeleider hoort erbij, net als een stagevergoeding en reiskostenvergoeding. Daarnaast mag je gratis meedoen met de activiteiten die door onze personeelsvereniging georganiseerd worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Hoek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Propaanstraat 1
7463 PN RIJSSEN
0548 - 54 08 07