Docent beeldende vorming

Ben jij de enthousiaste en bevlogen docent beeldende vorming die ervan houdt om de leerlingen uit te dagen? Vind jij het leuk om in een hecht en betrokken team te werken op een kleine locatie? Reageer dan snel op deze vacature bij Scholengroep Carmel.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jij vindt niets leuker dan je leerlingen creatief en (inter)actief aan de slag te zien met uitdagende kunstprojecten en praktische vormgevingsopdrachten. Als docent beeldende vorming weet jij alles van tekenen, handvaardigheid, kunst en cultuur. In jouw lessen help je leerlingen ontdekken waar hun creatieve talent ligt.


Oog voor de details van de beeldende vorming is voor jou vanzelfsprekend, maar jij hebt ook oog voor de creatieve niveaus van onze leerlingen. Je gebruikt daarom uiteenlopende werkvormen om verbindingen te leggen tussen theorie- en praktijkopdrachten. Jij weet de liefde voor jouw vak over te brengen op onze leerlingen en zorgt dat ze met plezier naar jouw les komen.

Functievereisten

  • Je krijgt energie van lesgeven en bent didactisch en pedagogisch onderlegd;
  • Je bent (bijna) in het bezit van een 2e graads bevoegdheid beeldende vorming;
  • Je hebt aantoonbare kennis en affiniteit met het vak beeldende vorming en het lesgeven binnen het VO;
  • Je motiveert en begeleidt de leerlingen om hun doelen te behalen.

Aanbod

Wij bieden een baan van 0,6 fte. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd van 1 augustus 2024 voor de duur van 12 maanden. Gaat het goed, dan kunnen we het contract voortzetten. Je ontvangt een passend salaris vanuit de CAO VO; Schaal LB, maximaal 5.030,- euro bruto per maand bij een volledige baan.


Bij Carmel kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VO zoals bijvoorbeeld 8,33% eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), 8% vakantietoeslag, een goede pensioenregeling en tegemoetkoming in de reiskosten woon- werkverkeer. 

  • We investeren graag in jouw ontwikkeling.
  • Je komt te werken op een school met een positieve en collegiale werksfeer.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Scholengroep Carmel Hengelo verbindt 6 VO-scholen verspreid over de gemeenten Hengelo, Borne en Delden. Onze scholen verzorgen onderwijs voor bijna 3600 leerlingen op alle vmbo-, mavo-, havo- en vwo-niveau. Er werken ruim 450 medewerkers. Onze missie: De beste plek om samen te leren, te worden en te zijn: jouw beste plek”.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Scholengroep Carmel. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555