Docent lichamelijke oefening

Ben jij op zoek naar een prachtige baan in het onderwijs en en werk jij vanuit het principe eerst relatie, dan prestatie? Ben jij een energieke docent lichamelijke opvoeding? Kun jij leerlingen laten ervaren hoe leuk sporten en bewegen is? Maak dan werk van deze vacature!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je verzorgt de lessen lichamelijke opvoeding aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van havo en vwo en daagt de kinderen sportief uit. Je geeft leerlingen vertrouwen en biedt ze kansen. Je hebt hart voor de leerlingen, ziet ze graag groeien en bereidt ze met geduld, maar vol enthousiasme, voor op een passende plek in de samenleving.

Functievereisten

Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak lichamelijke opvoeding. Verder staan collegialiteit en teamspirit bij jou hoog in het vaandel. Zo pas je goed binnen ons team waar de onderlinge samenwerking sterk is.

Aanbod

Het betreft een tijdelijk, parttime dienstverband van 0,35 – 0,4 fte. Ingangsdatum: 1 oktober 2021.

Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB) bruto per maand bij een volledige baan (schaal LC).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Scholengroep Carmel Hengelo is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor havo, atheneum, gymnasium en vmbo. Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, VMBO CT Stork College en Avila College. Binnen de scholengroep werken ongeveer 400 medewerkers voor ruim 4.000 leerlingen op 6 locaties. 

Het Twickel College Hengelo biedt onderwijs aan op havo, atheneum en atheneum plus niveau. Het Twickel College Hengelo leeft en leert vanaf januari 2017 in een prachtig nieuw onderwijsgebouw met topfaciliteiten. Ze bieden kwaliteit met eigentijdse onderwijsvormen, een optimale ontplooiing van alle leerlingen en een persoonlijke benadering. Op het Twickel College heerst een creatief klimaat waarin iedereen zich mag onderscheiden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555