logo

Inside Sales

Sigmax is op zoek naar een werknemer Inside Sales. Bekijk deze vacature voor meer informatie.
None

Inside Sales

Sigmax

05 september 2022

2 jaar geleden

Over deze baan

Bij Sigmax ontwikkelen we software waarmee we dagelijks het werk van duizenden professionals makkelijker maken en bedrijfsprocessen efficiënter. Met onze businessunit SequriX maken we software die door beveiligingsbedrijven in binnen- en buitenland wordt gebruik. Ons product bestaat uit een SaaS platform dat verschillende stakeholders in de branche verbindt en we digitaliseren de processen binnen het beveiligingswerk. Om verder te groeien zoeken we een Inside Sales medewerker om ons kleine sales team te versterken.


Als medewerker Inside Sales breng jij marketing en sales samen. Je werkt samen met de productmarketeer en sales consultant aan het genereren van ‘sales qualified leads’ (SQL).


Jij focust je op outbound prospecting en houdt je bezig met het kwalificeren van leads. Het geven van online demo’s voor kleine en middelgrote prospects in de Benelux is onderdeel van je takenpakket. Ook bewaak je de salesprocessen richting bestaande klanten in de Benelux. Af en toe breng je een bezoek aan een klant, wanneer dat ten goede komt van het relatiemanagement.


Tot slot speel je een actieve rol in de marketing campagnes en help je mee in het creëren van digitale content om onze marketing qualified leads, middels gerichte campagnes en sociale media naar sales qualified leads te brengen. Hierbij kun je denken aan het schrijven van blogs, sociale media content en educatie campagnes.


Let op:

  • Werklocatie: Enschede (hybride werken is mogelijk);
  • Uren: Fulltime of Parttime;
  • Bij indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Verantwoordelijkheden

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met vergelijkbare werkzaamheden. Ervaring met werken in een softwarebedrijf is een grote pre;
  • Je herkent jezelf in eigenschappen zoals: klant- en resultaatgericht, overtuigend, veerkrachtig en empatisch;
  • Je bent een echte teamplayer en snapt het ‘spel’ van Stakeholder Management;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

  • Een goede work-life balance is de basis. Zo zijn we flexibel en werken we hybride (inclusief thuiswerkvergoeding). Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit?
  • Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Wij faciliteren graag met opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden;
  • Een team met een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring. Benieuwd naar onze werksfeer?
  • Vanzelfsprekend bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket; van salaris tot spectaculaire personeelsevents.

Sigmax bedrijfsprofiel

Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


Met de business unit SequriX ontwikkelen we software specifiek voor beveiligingsbedrijven. Ons SaaS platform stelt beveiligingsbedrijven in staat om internationaal werk aan elkaar uit te besteden. Het platform is de spin in het web van meldkamers, beveiligers en intermediairs en brengt vraag en aanbod van beveiligingsklussen bij elkaar. Tevens digitaliseert SequriX alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten voor beveiligingsorganisaties.

Solliciteer naar deze baan

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Deel deze vacature

Enschede

Details

Commercieel

Vakgebied

Baan

Types

Dutch

Taal

HBO

Onderwijs
None

Sigmax

Computerservice- en ict-bedrijven

Dé (internationale) softwarepartner voor gemeenten, het openbaar vervoer, serviceorganisaties. Sigmax: Empowering professionals everywhere.

053 - 4803 100

info@sigmax.nl

Capitool 113,
7521 PL Enschede

https://www.sigmax.nl/

Bedrijfsprofiel