logo

Teamleider Technische Bedrijfskunde

Ben jij een natuurlijke coach en wil je samen met je collega-teamleider zorgen dat het docentteam TBK optimaal kan presteren? Heb jij (enige) inhoudelijke kennis uit je vakgebied en beschik jij ook een duidelijke visie op onderwijs en stelt je dit in staat is om het team telkens weer te inspireren? Solliciteer nu en inspireer dit team van Saxion om goed en vernieuwend onderwijs te ontwikkelen en te geven.

None

Teamleider Technische Bedrijfskunde

Saxion

23 december 2023

8 maanden, 2 weken geleden

Over deze baan

Als Teamleider Technische Bedrijfskunde ben je het eerste aanspreekpunt voor de docenten. Je faciliteert docenten bij hun persoonlijke ontwikkeling en zorgt ervoor dat het team toekomstgericht te werk gaat. Je houdt je bezig met individuele HR vragen, taakverdelingen, planning en roostering. Je focust op operationele vragen en zet tactische vraagstukken om naar concrete acties. Daarbij werk je nauw samen met je collega- teamleider. Je draagt de visie van de academie en opleiding uit, en zet je in voor de gewenste cultuurverandering en teamontwikkeling. Je geeft sturing aan de ontwikkeling van nieuw onderwijs. Mensgerichtheid, daadkracht en innovatie zijn worden die jou kenmerken. Ook ben je het aanspreekpunt voor studenten van de opleidingen Technische bedrijfskunde en onze éénjarige opleiding Commercieel Technische Bedrijfskunde (BK5)  en medeverantwoordelijk voor de contacten met het beroepenveld.

Verantwoordelijkheden

  • Een afgeronde masteropleiding.
  • Affiniteit met onderwijs en met het vakgebied Technische bedrijfskunde.
  • Enige ervaring met leidinggeven of affiniteit met het aansturen van gedreven docenten.
  • Visie op een effectieve onderwijsorganisatie.
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Een gezonde dosis humor, stressbestendigheid en relativeringsvermogen.

Aanbod

  • Een salaris van maximaal maximaal € 6.698,86  (schaal 12 - cao-hbo) bij een volledige werkweek.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, eerst voor de duur van een jaar met een optie op verlenging.
  • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
  • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
  • Het Saxion hybride werken pakket.
  • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
  • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Saxion bedrijfsprofiel

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


School of Business, Building and technology

Als teamleider bij Saxion ga je leidinggeven aan het team dat onderwijs verzorgt binnen de opleiding Technische Bedrijfskunde. Dit team maakt onderdeel uit van de School of Business, Building & Technology (BBT), waar bouw, techniek en management elkaar ontmoeten.

Solliciteer naar deze baan

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Deel deze vacature

Enschede

Details

Commercieel

Vakgebied

Baan

Types

Dutch

Taal

HBO

Onderwijs
None

Saxion

Onderwijs

Saxion University of Applied sciences from entrepreneurial Enschede in Twente works on a world that keeps becoming smarter and puts people at the centre of it all. In this way, the knowledge institution contributes to creating innovative products, s…

+31 (0)88 019 8888

solliciteren@saxion.nl

M.H. Tromplaan 28,
7513 AB Enschede

http://www.saxion.nl

Bedrijfsprofiel