logo

Onderzoeker Cyberweerbare Organisaties

Saxion is op zoek naar een Onderzoeker Cyberweerbare Organisaties.
None

Onderzoeker Cyberweerbare Organisaties

Saxion

26 april 2023

1 jaar, 4 maanden geleden

Over deze baan

Dit ga je doen als Onderzoeker Cyberweerbare organisaties.

Samen met je collega’s in de onderzoekslijn Cyberweerbare Organisaties doe je toegepast wetenschappelijk onderzoek om de cyberweerbaarheid van organisaties te vergroten en help je organisaties om hun rol te pakken in het vergroten van de cyberweerbaarheid van de samenleving. Daarnaast verzorg je onderwijs* bij de opleiding Integrale Veiligheidskunde-Security Management.


Verantwoordelijkheden

We zijn op zoek naar een professional die zich herkent in onderstaand functieprofiel. Is dat het geval? Dan past deze baan mooi bij jou!


  • Affiniteit met veiligheid en digitalisering.
  • Een afgeronde, relevante masteropleiding (waarbij eventuele kandidaten met een afgerond promotieonderzoek voorrang krijgen).
  • Relevante, liefst interdisciplinaire onderzoekservaring.
  • Naast zelfstandig ook goed kunnen samenwerken in een dynamisch, interdisciplinair team.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Aanbod

Werken bij Saxion betekent werken aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs én onderzoek. Je vervult een boeiende functie waarin je zelfstandig werkt in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatief en ontwikkeling.


Daarnaast hebben we nog meer te bieden:

  • Een salaris van maximaal € 5.332,48 (schaal 11 - cao-hbo) bij een volledige werkweek.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling als docent-onderzoeker 1.
  • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
  • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
  • Het Saxion hybride werken pakket.
  • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
  • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.


Saxion bedrijfsprofiel

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Academie Bestuur, Recht en Ruimte 

Als Onderzoeker Cyberweerbare Organisaties bij Saxion ga je werken binnen het team van de Academie Bestuur, Recht en Ruimte (ABRR), die voortdurend samenwerking zoekt met het werkveld.  Dit team maakt onderdeel uit van het Centrum voor Veiligheid & Digitalisering, een samenwerking van hogeschool Saxion met o.a. de Universiteit Twente, de Politieacademie en het Nederlands Instituut voor Publieke Veiligheid.  


Solliciteer naar deze baan

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Deel deze vacature

Enschede

Details

Commercieel

Vakgebied

Baan

Types

Dutch

Taal

Universitair (WO)

Onderwijs
None

Saxion

Onderwijs

Saxion University of Applied sciences from entrepreneurial Enschede in Twente works on a world that keeps becoming smarter and puts people at the centre of it all. In this way, the knowledge institution contributes to creating innovative products, s…

+31 (0)88 019 8888

solliciteren@saxion.nl

M.H. Tromplaan 28,
7513 AB Enschede

http://www.saxion.nl

Bedrijfsprofiel