Medewerker Academiebureau

Saxion is op zoek naar een Medewerker Academiebureau. Zie jij jezelf in deze functie? Lees dan de onderstaande vacature!


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
14-9-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als teamsupporter van de opleidingen fungeer je als aanspreekpunt voor studenten, medewerkers en externe relaties. We zoeken iemand die energie krijgt van regelen en administratieve werkzaamheden om onze studenten een optimale studietijd te bieden in afstemming met de teamleiders. Je werkt dan met applicaties zoals Mijn Saxion, Centuri, het Learning Management Systeem, Post-It, AFAS, iKMS, Qualtrics, Summit, Spottler, Office365 en Topdesk en maakt nieuwe systemen snel eigen. Bij een optimale studietijd horen ook leuke en informatieve evenementen, die organiseer en faciliteer je graag. We vragen een actieve bijdrage aan procesverbetering, ondersteuning ten behoeve van audits en inkoop, en iemand die af en toe de frontoffice van ACT bemenst.

Functievereisten

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring in de klantgerichte dienstverlening en een goed ontwikkeld analytisch vermogen.
 • Ervaring met organiseren, archiveren en administratieve processen.
 • Goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal pré.
 • Je kunt goed feedback geven en ontvangen en bent stress bestendig en flexibel.

Aanbod

 • Een salaris van maximaal € 4.085,57 (schaal 8 cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling als Medewerker Academiebureau. 
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Academie Creatieve Technologie 

Als Medewerker Academiebureau bij Saxion ga je werken binnen het team Academiebureau dat onderwijs/onderzoek ondersteunt binnen de opleidingen. Dit team maakt onderdeel uit van de Academie Creatieve Technologie (ACT). ACT werkt continue aan de optimale combinatie tussen creativiteit en technologie, om studenten klaar te stomen voor het dynamische werkveld.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888