Stagiair Marketing

Binnen de afdeling Marketing is Roerink op zoek naar een enthousiaste: Stagiair

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-4-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als stagiair(e) maak je onderdeel uit van ons team en krijg je de kans om een actieve bijdrage te leveren aan alles wat we doen. Ben jij op zoek naar een veelzijdige meewerkstage bij een leuk familiebedrijf? Dan is deze stage iets voor jou.


Wat ga je doen?

  • Je werkt mee aan het introduceren van de lekkerste ijsproducten, en als je zelf goede ideeën hebt mag je die uitvoeren
  • Je kijkt naar trends in de ijsmarkt, op basis waarvan we nieuwe smaken maken
  • Als je goed bent in content schrijven en dit leuk vindt ga je dit maken voor de websites en social media kanalen
  • Je ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden, dit is heel gevarieerd werk en er is veel te doen. Van het verzenden van pakketten, tot het regelen van fotografiesessies en het maken van marketinguitingen. Zo leer je het bedrijf helemaal kennen, wat heel leerzaam is.

Functievereisten

  • Je bent een 3e-jaars HBO- of universitaire student met passie voor marketing. Bij voorkeur volg je een opleiding in de richting Bedrijfskunde, Commerciële economie, Small Business en Retailmanagement, Food & Business of een andere marketing gerelateerde opleiding.
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage van 32-40 uur per week
  • Je bent een echte aanpakker met een hands-on-mentaliteit
  • Je beschikt over een rijbewijs
  • Je bent enthousiast en neemt initiatief

Bedrijfsprofiel Roerink Food Family

De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family (RFF). Alle bedrijven produceren de lekkerste producten voor de retail en out-of-home markt. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® tot de lekkerste desserts, gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Roerink Food Family. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bruninksweg 5 a
7554RW HENGELO
+31 (0)74 2424907