Open vacature R&D

Qmicro heeft een Open vacature R&D

Ben jij iemand die met passie wil werken aan het ontwikkelen van state-of-the-art nieuwe producten en technieken? Ben jij technisch zeer breed geïnteresseerd? Wil jij jezelf verder ontwikkelen, zowel in de diepte als in de breedte? Dan is Qmicro geïnteresseerd in jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Binnen de R&D afdeling staan wij altijd open voor startende of ervaren ingenieurs die belangstelling hebben in ons bedrijf en onze producten. Als iemand een interessant profiel heeft, gaan we graag in gesprek om te kijken hoe iemand binnen onze organisatie past. We zijn flexibel in het creëren van een nieuwe functie waarbij iemand een nuttige bijdrage kan leveren en tegelijkertijd uitdaging en plezier kan vinden in het werk. Daarbij vinden we het geen probleem als een bepaald stukje kennis mist zolang iemand deze graag wil opdoen. We zijn een ervaren, professioneel en multidisciplinair team waar er altijd wel iemand is die je op weg kan helpen en begeleiden. Samen moeten we het doen. Ben je enthousiast? Stuur dan een open sollicitatie naar info@qmicro.nl en we laten altijd van ons horen.

Functievereisten

  • BSc/MSc in een relevante technische richting (mechatronica, werktuigbouwkunde, advanced technology, elektronica, technische natuurkunde).
  • Affiniteit met het werken in een diversiteit aan vakgebieden/disciplines en niet schromen om onbekende gebieden te betreden
  • Hands-on/praktische houding met sterke analytische probleemoplossende vaardigheden.
  • Systematische en accurate manier van werken en documenteren.
  • Goede taal en schrijfvaardigheid in Nederlands en Engels.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken en daarbij communicatief vaardig

Aanbod

  • Marktconform salaris
  • Flexibele werktijden
  • Informele werksfeer, korte lijntjes, mensgerichte benadering
  • Inhoudelijk zeer interessant werk

Bedrijfsprofiel Qmicro B.V.

In Enschede werken 25 collega’s samen in multidisciplinaire teams met allemaal hun eigen specialisme. De sfeer onderling is zeer informeel en mensgericht. De lijntjes zijn kort, collega’s zijn behulpzaam en toegankelijk en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.


Werken bij Qmicro brengt het beste van twee werelden samen: de informele en kleinschalige setting in Enschede, aangevuld met de professionaliteit en marktpositie van het Zwitserse moederbedrijf.


Over Qmicro

Bij Qmicro werken we met een groep van enthousiaste en gepassioneerde mensen aan een eigen productlijn van gasanalyseapparaten. Dat zijn apparaten waarmee je nauwkeurig de gassamenstelling van een gasmengsel kunt bepalen. Het mooie van deze apparaten is dat ze gebruik maken van chiptechnologie en speciale productiemethodes waarmee ze klein, nauwkeurig en snel zijn. En hiermee zijn we de markt aan het veroveren.


We ontwerpen in een divers en professioneel R&D team alle onderdelen zelf van metalen parts en elektronica tot aan de eigen microchips, en we schrijven hun eigen analyse software. Qmicro-apparaten zijn high-end, high-performance en daarom moeten we vaak pionieren. Gelukkig is iedereen behulpzaam en makkelijk te benaderen dus als je met een vraagstuk zit kun je altijd even sparren met een collega om tot een mooie oplossing te komen.


Omdat alle facetten van techniek samen komen in de apparaten biedt dat de mogelijkheid om je op diverse gebieden te ontwikkelen en ben je niet alleen maar werkzaam in je eigen vakgebied. En daarnaast ontwérpen we niet alleen eigen producten maar bouwen de apparaten ook zelf op en testen ze af.


Sinds februari 2021 maakt Qmicro onderdeel uit van het Zwitserse Sensirion AG, een leidende leverancier van digitale microsensoren en systemen zoals gas en vloeistof flowsensoren, differentiële druksensoren en luchtkwaliteitssensoren. Met hun steun en brede expertise krijgt Qmicro de unieke kans om versneld verder te groeien en ontwikkelen. Vandaar dat wij je graag welkom heten in hun informele team zodat we samen mooie high-tech producten kunnen ontwikkelen en assembleren.


‘Let’s create the best gas analysis solution together!’

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Qmicro. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521 PH ENSCHEDE
088 - 6760 700