Mechanical Engineer

Niverplast is op zoek naar een Mechanical Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-12-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Mechanical Engineer binnen Niverplast ben je verantwoordelijk voor klant specifieke oplossingen en deelprojecten binnen projecten. Je werk bestaat uit het ontwikkelen en het uitwerken van concepten voor onze machines, hierbij werk je nauw samen met je werkplaats collega’s.


Je springt bij wanneer een collega project engineer aan bestaande oplossingen niet voldoende heeft. Daarnaast vind je het leuk om je steentje bij te dragen in de werkplaats. Je bent innovatief, creatief, gestructureerd en je gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent in staat om andere collega’s met technische raad en daad bij te staan en je kunt goed omgaan met deadlines.

Functievereisten

Je hebt HBO werk- en denkniveau bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en met je creativiteit en probleemoplossend vermogen zorg je voor de beste tekeningen. Je hebt ervaring met SolidWorks en MS-office. Je bent in staat om je Engelstalig verstaanbaar te maken in woord en geschrift. Kun je ook Duits? Dat is helemaal mooi meegenomen.

Aanbod

Wij vinden jou belangrijk. Jouw talent, ideeën en energie kunnen ervoor zorgen dat Niverplast straalt de komende jaren.


  • Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek
  • Wij vinden talent belangrijk! Je krijgt ruimte om een opleiding, cursus of workshop te volgen
  • Twee keer per jaar, voor de bouwvak vakantie en vlak voor kerst, organiseren wij een personeelsfeest voor alle collega’s en jullie partners
  • Wij stimuleren om zelf ook uitjes te organiseren, Niverplast draagt 75% van de kosten. Zo wordt er jaarlijks een ski trip georganiseerd.
  • Je kan je broodtrommel op sommige dagen thuis laten, want op deze dagen wordt er lunch verzorgd. Of wat dacht je van een plakje cake elke dinsdagochtend bij de koffiepauze?
  • Vrijdag om 16.30 uur luiden we het weekend in en is het tijd voor een heerlijk koud biertje, een wijntje of glaasje fris.
  • Tijdens de pauze of op vrijdag middag kan je in ons café poolen, tafelvoetballen en FIFA spelen. Soms wordt er een FIFA toernooi georganiseerd.
  • Na werktijd is er de mogelijkheid om op verschillende tijden een Full Body Workout te volgen tijdens de small group trainingen. Buiten deze lessen kan je vrij gebruik maken van de attributen in onze sportschool.
  • Er is een ruime collectie bedrijfskleding in veel verschillende kleuren.
  • Elke collega met een vast contract wordt gekoppeld aan een kindje in Kenia via stichting Compassion. Niverplast sponsort en jij bent verantwoordelijk voor het contact.

Bedrijfsprofiel Niverplast B.V.

Je komt te werken in een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Je bent eigen baas en daarmee verantwoordelijk voor je eigen werk. Je werkt in een team met stand alone engineers (onze zogenaamde product owners) en project engineers. Met de project engineers heb je veelvuldig contact omdat je samen met hen aan een project werkt en ondersteunt met de werkzaamheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Niverplast. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Baruch Spinozastraat 2
7442 PD NIJVERDAL
+31 548 538 393