Logistiek medewerker

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij een snelgroeiend bedrijf in de logistiek en weet jij van aanpakken? Lees dan snel verder, want Muller zoekt in verband met uitbreiding van onze warehouseactiviteiten een logistiek medewerker voor onze vestiging in Holten!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-3-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De taken van een logistiek medewerker bestaan uit het verzamelen van orders met een handscanner, het inboeken van binnenkomende goederen, de controle van uitgaande goederen en indien je in het bezit bent een reachtruckchauffeur kun je ook ingezet worden als reachtrucker! Naast deze werkzaamheden zal


Ons magazijn is gekoeld en de temperatuur ligt tussen de 2-4 graden. Het is dus van belang dat je goed tegen kou kan! De functie is fulltime en we zoeken een collega voor langere termijn.


De werkzaamheden in ons warehouse worden in een 2-ploegendienst uitgevoerd. De werktijden zijn van 06:00 tot 15:00 uur en van 15:00 uur tot 24:00 uur.

Functievereisten

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Kennis en/of ervaring in de logistiek is een pre
  • Stressbestendigheid, Flexibiliteit en collegiale instelling
  • Goede communicatieve/sociale vaardigheden

Aanbod

Werken bij Müller Fresh Food Logistics betekent werken bij een dynamisch en ondernemend familiebedrijf. We hebben passie voor wat we doen en zijn gedreven om het onze klanten naar de zin te maken. Plezier in het werk, klanten helpen, ontwikkelen en ondernemen typeert de organisatie. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en een flexibele instelling zijn kenmerkend voor de organisatie. Meer impressies over onze organisatie vind je op www.muller.nl

Bedrijfsprofiel Muller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics is een van de toonaangevende logistiek dienstverleners voor warehousing en koel- en vriesdistributie van levensmiddelen in de Benelux en Europa. Levensmiddelen worden dagelijks onder geconditioneerde omstandigheden vanuit vijf warehouse locaties uitgeleverd en opgehaald van en naar alle relevante marktpartijen middels een uitgebreid distributie netwerk. Ook van en naar grote zeehavens worden producten getransporteerd, al dan niet in zeecontainers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Muller. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Keizersweg 79
7451PH HOLTEN
0548-855555