logo

Traineeship ANIOS Cardiologie

Het Medisch Spectrum Twente is op zoek naar een trainee ANIOS Cardiologie.

None

Traineeship ANIOS Cardiologie

Medisch Spectrum Twente

03 oktober 2023

11 maanden geleden

Over deze baan

Wat kun je van ons verwachten?

Als trainee cardiologie volg je een vaststaand programma waarbij je de vaardigheden van een kliniekdokter ontwikkelt, kennis uitbreidt en kennismaakt met alle aandachtsgebieden van de cardiologie. Onder mentorschap van meer ervaren collega’s (ANIOS en AIOS), en dat alles zonder avond- en nachtdiensten! Wanneer we aan elkaars verwachtingen voldoen bestaat de mogelijkheid om het traineeship om te zetten in een ANIOS-plek, met ook de mogelijkheid tot een volledige    opleiding (AIOS-plek).

Verantwoordelijkheden

Jij

  • hebt je opleiding geneeskunde afgerond en hebt nog niet als ANIOS gewerkt.
  • bent enthousiast en hebt interesse in de cardiologie.

Aanbod

  • een programma voor 6 maanden waarbij een veilige leeromgeving centraal staat, zonder avond- en nachtdiensten.
  • ruimte om kennis te maken met alle aandachtsgebieden van de cardiologie en tevens kennis nemen van de cardiochirurgie.
  • goede doorgroeimogelijkheden, waaronder een evaluatiemoment na 3 maanden waarbij er een mogelijkheid is tot het doorstromen naar een ANIOS positie.
  • salariëring en vergoeding reiskosten volgens CAO Ziekenhuizen; FWG 65
  • contracturen in overleg (0.8-1.0fte).

Medisch Spectrum Twente bedrijfsprofiel

Van interventie (dotteren, hartkatheterisatie) tot elektrofysiologie (ablaties, ICDs en pacemakers), van (non-)invasieve beeldvorming tot hartfalen. Dit is je kans om met alle facetten van dit mooie vak kennis te maken, en daarnaast in een veilige omgeving te leren dokter zijn. En dat in een modern nieuw ziekenhuis in het midden van Enschede! De afdeling cardiologie binnen Thoraxcentrum Twente werkt met enthousiaste mensen die allen streven naar Top Cardiologische zorg in nauwe samenwerking met onze hartchirurgen. Daarnaast is er ook veel ruimte voor wetenschappelijk onderzoek. MST heeft daarin een goede samenwerking met de Universiteit Twente.

Solliciteer naar deze baan

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Deel deze vacature

Enschede

Details

Commercieel

Vakgebied

Traineeship

Types

Dutch

Taal

Universitair (WO)

Onderwijs
None

Medisch Spectrum Twente

Gezondheids- en welzijnzorg

MST is een topklinisch ziekenhuis in Twente met een compleet zorgaanbod van basiszorg, topklinische zorg en in een aantal vakgebieden op academische niveau. 

053 - 4872 000

sollicitaties@mst.nl

Koningsplein 1,
7512 KZ Enschede

http://www.mst.nl

Bedrijfsprofiel