Verpleegkundige AOA

Ben jij een ervaren verpleegkundige en ligt jouw volgende uitdaging binnen de acute zorg?

MST zoekt een collega Verpleegkundige voor de Acute Opname Afdeling

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
28-8-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

De AOA heeft een hoge turnover; patiënten worden met spoed binnen gebracht en liggen maximaal 48 uur op de afdeling voordat zij met ontslag gaan of worden doorgeplaatst naar een verpleegafdeling. Vaak is de patiënt onzeker over wat er gebeuren gaat. Jij bent de verpleegkundige die in korte tijd aandacht en zorg geeft aan de kwetsbare patiënten en hun naasten. Een klinische blik is daarbij onmisbaar. Net als communicatieve en coördinerende vaardigheden.

Het is belangrijk dat je prioriteiten stelt en goed samenwerkt met je directe collega’s, maar ook met collega’s van de Spoed Eisende Hulp en de verpleegafdelingen binnen de kliniek. Samenwerking in de keten is essentieel.


De AOA bestaat uit een deskundig en gedreven team van verpleegkundigen, secretaresses en roomservicemedewerkers. De collega’s hebben allemaal bewust oog voor elkaar. Het team is laagdrempelig en ook de afdelingsmanagers zijn makkelijk benaderbaar. Op een hectische afdeling als de AOA moet je elkaar ondersteunen in de patiëntenzorg én in de zorg voor elkaar. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de werkdag tevreden afsluit.


De AOA biedt veel uitdaging aan de verpleegkundige die kiest voor de acute zorg. Er is genoeg te doen en je kunt je op de afdeling blijven ontwikkelen. Er worden intern diverse klinische lessen georganiseerd om jou sterker te maken en je klinische blik scherp te houden.

“ik leer elke dag”


Wil je toch doorgroeien? Met werkervaring van de AOA op zak zijn er voor jou voldoende mogelijkheden. We helpen je te zijner tijd graag met het uitstippelen van je loopbaanpad.

Functievereisten

Om deze functie als verpleegkundige op de Acute Opname Afdeling goed te kunnen invullen zijn de volgende zaken van belang:


  • Je bent in het bezit van een Diploma A-Inservice, MBO-V of HBO-V en BIG geregistreerd;
  • Je hebt minimaal één jaar werkervaring als verpleegkundige binnen een ziekenhuis opgedaan;
  • Om je grenzen te bewaken is het van belang dat je kunt delegeren op de momenten dat het nodig is;
  • Je bent bereid tot het werken van alle diensten;
  • Benodigde bijscholingen zijn voor jou geen probleem.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Medewerkers met een dienstverband voor onbepaalde tijd binnen MST behouden dit.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk Arbeidstijd: minimaal 28 uur per week (meer contracturen bespreekbaar)

Salaris: FWG 45

CAO: Ziekenhuizen


MST biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, opbouw van PLB-uren en korting op (zorg)verzekeringen en sportschoolabonnementen. Daarnaast is er veel aandacht voor vitaliteit en duurzaamheid om onze medewerkers fit en vitaal te houden.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen met een traumacentrum en een uiterst modern OK-complex. In MST kan iedereen terecht voor alle zorg. Als medewerker van MST draag jij bij aan de zorg van de toekomst. Om de gezondheidszorg in de regio Twente te bevorderen werken we nauw samen met regionale zorgpartners, leiden we nieuwe zorgprofessionals op en verrichten we wetenschappelijk onderzoek.

Goede zorg voor onze patiënt begint bij goede zorg voor onze medewerkers. Wij investeren in onze professionals door onder meer het bieden van een veilige en inspirerende werkomgeving waarin scholing en ontwikkeling centraal staan. Wij streven naar een cultuur waarin we gemotiveerd zijn om van en met elkaar te leren.


De afdeling

Sinds 2013 beschikt MST over een Acute Opname Afdeling (AOA). Hier is alle zorg gericht op de acute patiënt, oftewel de niet geplande zorg. De afdeling telt 42 bedden verdeeld over een locatie op de begane grond en een locatie op de 6de verdieping. Ook zijn er een aantal signaleringsbedden. Bij de AOA krijgen we te maken met bijna alle specialismen, van laag-complexe zorg tot zeer complexe zorg. Dat maakt werken op de AOA dynamisch en afwisselend, maar er wordt ook veel van je gevraagd. Daarom vinden we het belangrijk dat je goed beslagen ten ijs komt en al minimaal 1 jaar ziekenhuiservaring meebrengt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000