ANIOS Chirurgie

Voor de Coöperatie Chirurgen Oost Nederland-locatie MST Enschede is MST op zoek naar een ANIOS Chirurgie

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-5-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij zoeken een ambitieuze ANIOS Chirurgie die wij een contract aanbieden voor bepaalde tijd, maximaal 2 jaar. De Coöperatie Chirurgen Oost Nederland bestaat uit 38 stafchirurgen die samen hoogwaardige patiëntenzorg en opleiding in de gehele regio Twente realiseren in de deelgebieden traumachirurgie, vaatchirurgie, onco-GE chirurgie en longchirurgie en algemene chirurgie. De Coöperatie heeft een opleidingserkenning voor de masteropleidingen geneeskunde en technische geneeskunde, bais en en vervolgopleiding chirurgie en de differentiaties oncologische chirurgie, longchirurgie, traumachirurgie en vaatchirurgie. Op de afdeling en poliklinieken zijn PA-ers, verpleegkundig specialisten en gespecialiseerde verpleegkundigen werkzaam naast de ANIOSen en AIOSen. MST fungeert o.a. als regionaal trauma-, vaat- en oncologisch centrum waarin chirurgie een centrale rol heeft. Zestien leden van de Coöperatie zijn primair werkzaam op de locaties Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen.

Functievereisten

  • BIG registratie basisarts.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Aanbod

De ANIOS werkt als zaalarts afwisselend bij de deelgebieden van de Chirurgie, naast werkzaamheden op bij onze Spoedeisende Hulp met Level I opvang. Je wordt ingezet op de poliklinische operatiekamers en er is gelegenheid om mee te doen met operaties. Je werkt in een dynamische, jonge groep artsen die collegialiteit en vriendschap hoog in het vaandel heeft staan. Wetenschappelijke, management of educatieve ambities worden gestimuleerd. Deze baan in een topklinisch opleidingscentrum biedt zo een zeer goed uitzicht op een vervolgopleiding (bijvoorbeeld als AIOS Chirurgie).

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met vier locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.500 collega’s, waaronder 235 medisch specialisten, werkt u vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. Begin 2016 openden wij ons nieuwe, jonge en moderne ziekenhuis.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000