IC Verpleegkundigen

Voor het Intensive Care Centrum (ICC) van Medisch Spectrum Twente zijn zij op zoek naar IC verpleegkundigen

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-3-2022
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.600 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

Voortvloeiend uit de speerpunten van MST, te weten: oncologisch centrum, hart & vaten, traumazorg en wondexpertisecentrum, vervult de IC van MST een belangrijke rol in de regio.


De afdeling

Het Intensive Care Centrum (ICC) bestaat uit 3 units met in totaal 32 bedden. Op deze hotfloor zijn ook operatiekamers (inclusief hybride operatiekamer en kamer voor interventieradiologie), hart-catheterisatiekamers, coronary care unit (CCU) en het operatief behandelcentrum (OBC) gevestigd.

Alle patiënten binnen het ICC vallen onder hoofdbehandelaarschap van de intensivist met medebehandelaarschap van het desbetreffende “verwijzende” specialisme. De intensivisten binnen het ICC zijn antegraad opgeleid, GIC-geregistreerd en tenminste in het bezit van deel 1 van het European Diploma Intensive Care (EDIC). Zij werken nauw samen met cardio-anesthesiologen, IC artsen, Physician Assistants, IC verpleegkundigen, Renal Practitioners, Ventilation Practitioners, researchverpleegkundigen en een kwaliteitsfunctionaris.

Speerpunten van de afdeling ICC zijn persoonlijke ontwikkeling, werkplezier, family-centered care, verpleegkundig leiderschap, CRM (Crew Resource Management) en wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast maken we deel uit van het regio-netwerk MONICO (Midden Oost Nederland Intensive Care Organisatie).

 

Functieomschrijving

Je werkt samen met gedreven, goed opgeleide en gezellige collega’s in een van de grootste niet academische ziekenhuizen. Innovatie is hier dagelijkse praktijk, in nauwe samenwerking met ons multidisciplinair team van professionals ben je continu bezig om de kwaliteit van zorg van onze patiënten te verbeteren. Nieuwe behandelwijzen en apparatuur zijn ons niet nieuw.

 

Ben je benieuwd hoe een werkdag op de IC eruit ziet? Klik hier voor een filmpje en loop een dag mee met Nicole

Functievereisten

  • Enthousiaste en ambitieuze IC-verpleegkundige
  • Een afgeronde HBO-, MBO- of inservice opleiding aangevuld met een diploma voor IC-verpleegkundige en BIG registratie
  • Een verpleegkundige die een uitdaging niet uit de weg gaat en die op zijn of haar eigen manier een enthousiaste aanvulling is voor ons team.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: voor onbepaalde tijd

Arbeidstijd: minimaal 24 uur

Salaris: FWG 55

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

MST is een topklinisch ziekenhuis in Twente met een compleet zorgaanbod van basiszorg, topklinische zorg en in een aantal vakgebieden op academische niveau. MST is een opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen en verricht veel wetenschappelijk onderzoek. MST is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is een van de zeven Santeon ziekenhuizen die nauw samenwerken om de zorg te verbeteren door van elkaar te leren. Het verzorgingsgebied van MST bestaat uit 263.000 inwoners. Er werken circa 3.700 medewerkers, onder wie 235 medisch specialisten waarvan 8 hoogleraren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000