Junior Manager Accountancy & Advice

Als Junior Manager Accountancy & Advice bij Mazars in Enschede maak je deel uit van het team Accountancy & Advice. Je bent een specialist op het gebied van samenstellen van jaarrekeningen voor onze auditklanten en je bent sterk in de verslaglegging.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Binnen jouw functie als (Junior) Manager Accountancy & Advice houd je je bezig met diverse werkzaamheden op het gebied van financiële administraties en het samenstellen van jaarrekeningen. Je bent een specialist in externe verslaglegging en maakt daarbij optimaal gebruik van data en consolidatie software. De middelgrote klanten bevinden zich voornamelijk in het MKB-segment maar zijn wel controleplichtig waardoor jouw werkzaamheden specifieker zijn en je nauw samenwerkt met de Auditpraktijk. Daarbij bespreek je jouw bevindingen met de collega’s om samen de toegevoegde waarde voor de klant te verhogen. Je gaat direct in de praktijk aan de slag waar je meteen kennis kunt maken met de breed georiënteerde klantenkring van Mazars.

 • Als (Junior) Manager Accountancy & Advice beheer je zelfstandig een klantenportefeuille
 • Je optimaliseert onze dienstverlening, uiteraard met respect voor de regelgeving van vandaag en morgen
 • Je coacht assistenten
 • Je adviseert klanten en gaat met ze in gesprek om financiële kwesties op te lossen, waarbij hun toekomst leidend is

Functievereisten

 • Een afgeronde AA opleiding of bezig met de laatste fase van de AA studie
 • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring
 • Kritische en analytische expertise
 • Uitstekende adviesvaardigheden

Aanbod

 • Een goed salaris
 • Een premievrij pensioen
 • Uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • De mogelijkheid om 20 uur maatschappelijk (vrijwilligers)werk te doen via de Mazars Foundation
 • De kans om je eigen werk-privé balans te creëren door tijd en plaats onafhankelijk je werkdag in te delen
 • Laptop en telefoon van de zaak

Bedrijfsprofiel Mazars Groep

Bij Mazars geloven we in de vrijheid om je werk zelf in te richten, de mogelijkheid om jezelf constant te blijven ontwikkelen en persoonlijke aandacht in een team waarin je elkaar kent en je mag meedenken over de organisatie. Je krijgt een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht en je komt terecht in een betrokken en hecht team waar een goede werksfeer heerst. Daarnaast is er volop ruimte voor het volgen van interne en externe vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen.


Binnen onze organisatie vinden we het belangrijk om onze maatschappelijke rol samen met onze collega's serieus te nemen. Daarom krijgt iedere Mazariaan de mogelijkheid om jaarlijks 20 uur maatschappelijk (vrijwilligers)werk te doen via de Mazars Foundation. 


Over Mazars in Nederland

Mazars is een internationale, geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie. Met diepgaande kennis van regels en gedegen inzicht in de markt ondersteunen wij onze klanten en dragen wij bij aan de maatschappij. Dit kunnen we niet zonder onze medewerkers: zij spelen een centrale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Wij stimuleren onze collega’s dan ook om zich in elke fase van hun carrière te blijven ontwikkelen. We zetten mensen boven processen en je kunt bij ons écht impact maken. Collega’s ervaren Mazars als een mensgerichte organisatie met een toegankelijke managementstijl, een goede balans en een open feedback- en coachingcultuur. Kiezen voor Mazars betekent dat je aan het roer staat van je carrière en dat je van het begin tot het eind zelf je koers bepaalt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Mazars. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Zuiderval 60
7543 EZ ENSCHEDE
053-852 22 22