logo

Servicetechnicus

Hoppenbrouwers is op zoek naar een Servicetechnicus.
None

Servicetechnicus

Hoppenbrouwers Techniek

23 augustus 2024

2 weken, 1 dag geleden

Over deze baan

Of het nu om kantoren, winkels of zorginstellingen gaat, jij verhelpt storingen op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Je controleert of de installatie voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. Is er een defect onderdeel of is een installatie aan vervanging toe? Dan communiceer jij dit met jouw collega’s van de binnendienst die het vervolgens op zich nemen. Na jouw inspectie voorzie je ook de klant van een duidelijk advies waarmee deze aan de slag kan. Bijvoorbeeld hoe lang je bezig bent met de reparatie van een complexe cv-ketel. Of wanneer een haperend ventilatiesysteem weer perfect werkt. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven servicetechnicus. Je bent dan onder andere bezig met het:

 

  • Vaststellen en verhelpen van storingen aan kapotte installaties.
  • Inventariseren van de actuele technische staat van de installaties, zodat tijdig onderhoud kan plaatsvinden.
  • Meedraaien in een 24-uurstoringsdienst. Hierbij sta je buiten werktijd paraat om storingen op te lossen.
     

Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door aan het eind van de werkdag gezellig met zijn allen de dag af te sluiten met wat lekkers. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Verantwoordelijkheden

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als zelfstandig, flexibel én collegiaal. Je denkt altijd in oplossingen en vraagt je collega’s om hulp indien nodig. Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk. Tegelijkertijd maakt het jou niet uit dat niet altijd alles volgens planning verloopt. En dat siert je. Daarnaast beschik je als zorgvuldige servicetechnicus over:

 

  • Een mbo-4 diploma Werktuigbouwkunde of vergelijkbare studierichting.
  • Een flexibele instelling zodat je snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en je het geen probleem vindt om storingsdiensten te draaien of incidenteel langer door te werken.
  • Rijbewijs B.

 

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.

Aanbod

  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen, een perfecte balans tussen werk en vrije tijd!
  • Altijd blijven leren! Volg trainingen en opleidingen om jezelf te ontwikkelen.
  • Een goed salaris dat bij je past. Jij blij, wij blij!
  • Reistijd en overwerk? Jij kiest: extra geld of extra vrije tijd. Jij bent de baas!

Solliciteer naar deze baan

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

 

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Deel deze vacature

Almelo

Details

Techniek

Vakgebied

Baan

Types

Dutch

Taal

MBO

Onderwijs
None

Hoppenbrouwers Techniek

Techniek

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers Techniek uit tot sterspeler in de techniek. Onze 1700 medewerkers en jaarlijks duizenden klanten onderstrepen dat. Hee…

0546 - 48 88 88

almelo@hoppenbrouwers.nl

Bleskolksingel 5,
7602 PE Almelo

http://www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Bedrijfsprofiel