Accountant

Holl & Gort is op zoek naar een Accountant

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-12-2023
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als accountant bij Holl & Gort heb je ervaring op het gebied van het samenstellen van complexe jaarrekeningen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor een eigen klantenpakket. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten, als het om hun financiële zaken gaat. Daarnaast ben je een strategisch gesprekspartner; wanneer je bij een klant aan tafel zit, gaan de gesprekken verder dan de cijfers. Vanuit jouw kennis en ervaring voorzie je de klant gemakkelijk van vakinhoudelijke adviezen over de bedrijfsvoering.


Je hebt een commerciële insteek en wilt graag proactief op zoek naar de behoefte van de klant. Deze kan jij goed vertalen in een concreet advies dat afgestemd is op onze dienstverlening.


In samenspraak met je collega’s zet je je in om op deze manier de toegevoegde waarde voor de klanten te verhogen.

Functievereisten

Je zit graag bij de klant aan tafel, communiceert gemakkelijk en bent bereid om jouw collega’s mee te nemen. Je bent enthousiast, ambitieus en initiatiefrijk. Daarnaast ben je leergierig, je staat open voor veranderingen en bent resultaatgericht. Je hebt het beste voor met je klanten. Je bent een professional in jouw vakgebied.


Herken je jezelf in de volgende functie-eisen:

 • Een afgeronde of nagenoeg afgeronde AA of RA- opleiding en werkzaam in de MKB-praktijk;
 • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring als accountant;
 • Cijfermatig inzicht;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een proactieve houding;
 • Affiniteit of kennis van automatisering;
 • Zowel in een team als zelfstandig kunnen werken.


De volgende competenties vinden wij belangrijk:

 • Klant- en resultaatgericht;
 • Ondernemend;
 • Nauwkeurig;
 • Overtuigingskracht.

Aanbod

Ons kantoor bestaat uit allemaal professionals die hart voor de zaak hebben. Er heerst een open cultuur en we zitten in een mooi pand in Enschede.

Wij bieden een salaris dat in overeenstemming is met de branche waarin je werkt. Daarnaast hebben wij een goede pensioenregeling en krijg je 8% vakantiegeld.

Je hebt bij ons goede opleidingsmogelijkheden, wij zorgen voor coaching en begeleiding en er is een goede werk – privé balans. Talentontwikkeling staat bij ons centraal.

Bedrijfsprofiel Holl & Gort accountants en belastingadviseurs

Holl & Gort Accountants en Belastingadviseurs behoort momenteel tot de middelgrote accountantskantoren en heeft de ambitie om te groeien. Onze klanten zijn kleine tot middelgrote mkb’ers. Bij Holl & Gort werken bevlogen en betrokken medewerkers. Ons kantoor bestaat uit professionals die hart voor de zaak hebben.


Onze visie is dat wij meedenken met onze klanten. Wij willen als zakelijke en financiële dienstverlener een werkzaam leven lang aan de zijde van de ondernemer staan. Wij willen ondersteunen en adviseren gedurende de hele levenscyclus van de onderneming: samen helder ondernemen.


Om onze ambitie waar te maken zijn wij op zoek naar jou!


Als Holl & Gort hebben wij werkplezier hoog in het vaandel staan. Dit geven wij vorm door onze werknemers ruimte te geven om een goede balans te vinden in werk en privé en door goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst binnen ons kantoor een open cultuur. Daarnaast stimuleren wij je om je te blijven ontwikkelen.


Je kunt ons vinden in één van de statige singelpanden uit de jaren ‘30 in Enschede.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Holl & Gort. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie