Accountancy Medewerker

Holl & Gort is op zoek naar een Accountancy Medewerker

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als accountancy medewerker bij Holl & Gort adviseer je onze klanten op administratief, financieel bedrijfseconomisch en fiscaal gebied.


Werkzaamheden

 • Voorbereiden van jaarrekeningen;
 • Opstellen tussentijdse financiële rapportages;
 • Opstellen tussentijdse begrotingen;
 • Beoordelen van de financiële administraties;
 • Het voorbereiden en indienen van fiscale aangiften omzetbelasting;
 • Het onderhouden van contact met de klanten en het beantwoorden van vragen rondom administratieve en fiscale dienstverlening.

Functievereisten

Je bent een ambitieuze accountancy medewerker die een bijdrage kan leveren binnen het team. Je haalt energie uit een goede administratie, waardoor je de klant kunt voorzien van advies op maat.


Ook herken je jezelf in de volgende functie-eisen:

 • Net klaar met je hbo-opleiding en je wilt je verder ontwikkelen in de richting van accountancy;
 • Je hebt je stage volbracht bij een accountantskantoor;
 • Een positieve en initiatiefrijke instelling;
 • Je vindt het leuk om contacten te leggen en in gesprek te gaan met klanten;
 • Je bent beschikbaar voor 24-40 uur;
 • Zowel in een team als zelfstandig kunnen werken.

Aanbod

Ons kantoor bestaat uit allemaal professionals die hart voor de zaak hebben. Er heerst een open cultuur en we zitten in een mooi pand in Enschede.


Wij bieden een salaris dat in overeenstemming is met de branche waarin je werkt. Daarnaast hebben wij een goede pensioenregeling en krijg je 8% vakantiegeld.


Je hebt bij ons goede opleidingsmogelijkheden, wij zorgen voor coaching en begeleiding en er is een goede werk – privé balans. Talentontwikkeling staat bij ons centraal.

Bedrijfsprofiel Holl & Gort accountants en belastingadviseurs

Holl & Gort Accountants en Belastingadviseurs behoort momenteel tot de middelgrote accountantskantoren en heeft de ambitie om te groeien. Onze klanten zijn kleine tot middelgrote mkb’ers. Bij Holl & Gort werken bevlogen en betrokken medewerkers. Ons kantoor bestaat uit professionals die hart voor de zaak hebben.


Onze visie is dat wij meedenken met onze klanten. Wij willen als zakelijke en financiële dienstverlener een werkzaam leven lang aan de zijde van de ondernemer staan. Wij willen ondersteunen en adviseren gedurende de hele levenscyclus van de onderneming: samen helder ondernemen.


Om onze ambitie waar te maken zijn wij op zoek naar jou!


Als Holl & Gort hebben wij werkplezier hoog in het vaandel staan. Dit geven wij vorm door onze werknemers ruimte te geven om een goede balans te vinden in werk en privé en door goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst binnen ons kantoor een open cultuur. Daarnaast stimuleren wij je om je te blijven ontwikkelen.


Je kunt ons vinden in één van de statige singelpanden uit de jaren ‘30 in Enschede.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Holl & Gort. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie