Service Coördinator

HTM is op zoek naar een Service Coördinator. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

High Tech Maintenance Nederland bevindt zich momenteel in een (luxe)positie waarin de marktvraag enorm is. Binnen de organisatie ligt er de uitdaging om het bedrijf verder uit te bouwen, processen te optimaliseren, te verhuizen en een nieuw automatiseringssysteem te implementeren.

 • In deze functie ben je een spin in het web binnen ons bedrijfsbureau, je houdt je o.a. bezig met inkoop en planning.
 • Je ondersteunt in jouw rol zowel je technische collega’s als de directie met je allround instelling en achtergrond. Je bent dan ook nauw betrokken bij het realiseren van de groei ambities en we zijn benieuwd naar jouw kijk op zaken.
 • Door je technisch/ commerciële achtergrond heb je een sterke betrokkenheid bij de operatie en voorzie je ons gevraagd en ongevraagd van input. Je bent een kritische sparringpartner en denkt constructief mee als het gaat om operationele en commerciële issues en risico’s.
 • Daarnaast spreek je klanten, vertaalt de klantvraag naar de field service engineers en begeleidt hun werkzaamheden.
 • Met je kennis van projecten beoordeel je je onderhanden werk op kosten en marges en acteer je hier accuraat op. De noodzakelijke acties bespreek je proactief met je collega’s
 • Daarbij ben je in staat om goede contacten te onderhouden, niet alleen intern maar ook extern met vooral onze klanten en leveranciers.
 • Je geniet van het bouwen, het bereiken van successen en bent een actieve speler in een betrokken en gemotiveerd team dat gezamenlijk de richting, strategie en de groei van de organisatie bepalen. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de operationeel manager en ben je zijn belangrijk(st)e sparringpartner. Je standplaats is Hengelo, hoewel we daarnaast veel contact hebben en onderhouden in genoemde gebieden.

Je bouwt samen met dit team aan het bedrijf dat uniek en onderscheidend is voor zowel Nederland als voor (grensregio’s) Duitsland en Vlaanderen.

Functievereisten

 • MBO4+ / HBO niveau op technisch/commercieel gebied en enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol in een technische organisatie, business to business, waarbij je gewend bent de zaken digitaal vast te leggen.
 • Je past goed binnen de Maakindustrie en bent hands-on, proactief, daadkrachtig, resultaatgericht, iemand die in staat is om mensen mee te nemen in de verandering en oog heeft voor diverse belangen.
 • Je realiseert je dat samenwerken een vereiste is in deze brede rol. Dit vereist sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands maar ook (mondelinge) vaardigheid in het Duits en Engels is vanwege de internationale betrekkingen van belang.
 • Kennis van (CNC) techniek is een voordeel
 • Gevoel voor het verder (opnieuw) automatiseren van onze (bedrijfs- en financiële) processen.
 • Ervaring met continue verbeterprocessen en in staat om ons bedrijf verder te professionaliseren.

Aanbod

Een uitdagende en fijne baan waar je echt het verschil mag maken. Jouw rol heeft een interessante bedrijfskundige kant. Je bent met je collega’s een spin in het web en mag je in de volle breedte bijdragen. Dit in een prettige werkomgeving bij een stabiele en groeiende organisatie die er toe doet.

 • Je mag groeien in je rol en we helpen je om alle ins en outs te begrijpen. Uiteraard is er sprake van een goed salaris.
 • Een telefoon, laptop en tablet van de zaak.
 • Een fijne nieuw ingerichte werkomgeving.
 • Fijne collega’s
 • CAO metaal & techniek
 • Goed pensioen
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Actieve personeelsvereniging

Bedrijfsprofiel High Tech Maintenance Nederland

High Tech Maintenance Nederland is sinds 2007 onafhankelijk specialist in onderhoud aan CNC bewerkingsmachines.


High Tech Maintenance Nederland heeft ervaren technici in huis  gespecialiseerd in een grote diversiteit aan disciplines waardoor we allerlei merken machines kunnen servicen. Van machines die al vanaf de jaren ‘80 op de markt gebracht zijn tot de meest recent ontwikkelde machines. Wij worden voortdurend bijgeschoold door fabrikanten en bouwers van besturingen om zo onze kwaliteit en service te kunnen blijven waarborgen.


We zijn sterk gepositioneerd in de regio Oost- Nederland en het grensgebied aan Duitse zijde. Sinds enkele jaren leggen wij ons ook toe op Zuid-Nederland en Vlaanderen met onze in die regio woonachtige technici. Op deze manier dekken we de grensstrook van Noord naar Zuid en aan twee zijden van de grens. Uiteraard beperkt HTM Nederland zich niet alleen tot de beschreven gebieden en kunnen wij onze service ook verder van huis verlenen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HTM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

David Ricardostraat 13-17
7559SH HENGELO
085 111 9399