Stage & Afstuderen

Lijkt het je interessant om in een uitdagende en informele werkomgeving kennis en ervaring op te doen binnen de maakindustrie en techniek? Kies dan voor een stageopdracht of afstudeeropdracht bij High Tech Maintenance Nederland

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Vanuit haar werkgebied en expertise heeft HTM Nederland regelmatig plaats voor stagiaires en afstudeerders. Reeds vele studenten zijn bij HTM Nederland met succes afgestudeerd en hebben hun weg in het bedrijfsleven gevonden.


In overleg zijn er dan ook verschillende opdrachten mogelijk voor uiteenlopende studies op MBO-niveau 3 of 4 en Hbo-niveau. Voor studenten met studierichtingen op het gebied van elektrotechniek, besturingstechniek, mechatronica of werktuigbouw is HTM Nederland een interessante leeromgeving. Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden, een enthousiast team om je te begeleiden en natuurlijk alle kansen om je talent en interesses verder te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel High Tech Maintenance Nederland

HTM Nederland is een innovatieve en toonaangevende dienstverlener op het gebied van industrieel onderhoud van kapitaalintensieve productiemiddelen. Wij zijn met name gespecialiseerd in onderhoud van metaal bewerkende machines. HTM Nederland heeft in haar relatief korte bestaan haar goede naam hoog te houden bij haar vooraanstaande klanten en wil dit succes graag verder uitbouwen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HTM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

David Ricardostraat 13-17
7559SH HENGELO
085 111 9399