Uitvoerder renovatie onderhoud verduurzaming

Ben jij uitvoerder met passie voor je vak? Haal jij met je team successen door een goede samenwerking in de keten en werk je het liefst bij een werkgever die hier volop op inzet? Hegeman Bouwgroep nodigt je graag uit om wat van je te laten horen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Geloof jij in de kracht van samenwerken en heb jij de ambitie om met elkaar elke dag beter te worden? Bij Hegeman Bouwgroep krijg je de ruimte om je ambities waar te maken. Bij ons ben je als uitvoerder verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende (grootschalige) verduurzamings- of renovatieprojecten van woningen in de regio Twente Salland. Centraal hierbij staat de bewaking van de planning en de kwaliteit. Onze klanten en de onderaannemers zien jou als de vertegenwoordiger van onze organisatie. Je stuurt met passie dagelijks verschillende medewerkers aan met heldere instructies. Ook monitor je de voortgang van werkzaamheden en stuur je deze waar nodig bij. Zo draag je niet alleen zorg voor een effectieve uitvoering, maar zoek je ook duurzame oplossingen voor afwijkingen en onvoorziene problemen. Je bent de rechterhand van de Projectleider,  waarmee je zeer actief bouwkundige werkzaamheden slimmer structureert, effectiever implementeert en verder vormgeeft. In het periodieke uitvoerdersoverleg deel je je ervaringen in lopende projecten met collega-uitvoerders.

Functievereisten

  • 3-5 jaar ervaring en een afgeronde MBO opleiding richting Bouwkunde
  • De overtuiging dat samenwerken met collega’s en ketenpartners tot de beste oplossing voor onze klanten leidt
  • Daadkracht en creativiteit om optimale oplossingen te bedenken en om onze opdrachtgevers te verrassen
  • Nieuwsgierig naar ontwikkelingen op gebied van renovatie en verduurzamingsoplossingen
  • Een echte verbinder met een gezonde dosis humor

Aanbod

Een zelfstandige, afwisselende functie in een hecht, gedreven en professioneel team met een open werksfeer. Je krijgt de ruimte om projecten zelfstandig te runnen maar je bent altijd verzekerd van een professionele back-up. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra. Een auto van de zaak, een laptop, een smartphone en natuurlijk ideale werktijden maken jouw dagelijkse werkzaamheden prettig. We organiseren meerdere keren per jaar verschillende activiteiten, cursussen, teamuitjes, borrels en personeelsfeesten.

Bedrijfsprofiel Hegeman Bouwgroep Almelo

Ondernemend, professioneel en eigentijds. Zó werkt Hegeman Bouwgroep. Ze zijn actief in vastgoedontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw, woningverbetering, transformatie en onderhoud. De gebundelde kennis en ervaring maakt Hegeman tot een sterke, daadkrachtige partij in ieder projectteam. In opdracht van woningbouwcorporaties, zorg, onderwijs, overheid en bedrijfsleven realiseren ze optimale oplossingen voor zeer uiteenlopende en ook complexe projecten. De focus ligt op continu slimmer, efficiënter en beter werken. Onder het motto ‘elke dag beter’ kiezen ze voor projectoverstijgende samenwerking om te komen tot de optimale oplossing. Hegeman Bouwgroep is al meer dan 50 jaar een hecht bedrijf. Ze houden van korte lijnen, zijn een platte organisatie en onze betrokkenheid is groot, zowel intern als extern. Met die passie werken ze vanuit hun vestigingen in Almelo, Hengelo en Zwolle. Hegeman Bouwgroep is een zelfstandige, eigentijdse en gezonde onderneming.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hegeman Bouwgroep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bornerbroeksestraat 155
7601 BG ALMELO
0546 - 45 45 41