Software ontwikkelaar (8-24 uur per week)

Gladior is op zoek naar een Software ontwikkelaar (8-24 uur per week).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Gladior Online Marketing is op zoek naar een enthousiaste, creatieve en ambitieuze Software ontwikkelaar. Je gaat fulltime (of parttime) aan de slag in een klein, enthousiast en jong team dat verantwoordelijk is voor de software ontwikkeling, kwaliteit en stabiliteit.


Binnen het team zal jij een belangrijke sturende rol krijgen. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren, testen en opleveren van software die voldoet aan de wensen van onze gebruikers. Hierbij hoort ook het analyseren en oplossen van problemen. Veel van onze data halen wij uit onze eigen databases, en vanaf het publieke internet, maar ook steeds meer uit APIs van externe partijen zoals Google, Facebook en LinkedIn. Een van jouw taken zal zijn om te kijken naar intelligente toepassingen en gebruik van deze en andere APIs in onze software. Bijvoorbeeld in onze tool voor het scannen en beoordelen van websites, of het scannen van de zoekmachines op een aantal miljoenen woorden.

Functievereisten

 • HBO+ Infomatica of hieraan gerelateerde studierichting;
 • Minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring als ontwikkelaar in verschillende development projecten;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en/of Engels;
 • Bekend met RESTful Web Services (APIs);
 • Kennis van object georiënteerd ontwerpen en programmeren;
 • Beschikbaar voor 8-24 uur per week bij fulltime dienstverband;
 • Pre: kennis van online marketing
 • Pre: kennis van HTML(5), CSS(3), java, javascript en/of jQuery;
 • Pre: Facebook of Google APIs ervaring;
 • Pre: Amazon (AWS) ervaring;
 • Pre: Software, database en systeem architectuur skills;
 • Pre: Ervaring met data analyse

Bedrijfsprofiel Gladior B.V.

Werken bij Gladior betekent dat je onderdeel wordt van een hecht team van mensen met liefde voor het helpen van klanten vanuit een digitaal omzet verhogend perspectief. We zijn een moderne werkgever: we nemen aan op persoonlijkheid, hebben een casual stijl van leidinggeven, werken flexibel en hebben veel ruimte voor inbreng en creativiteit.


Je werkt samen met collega’s die gaan voor een goed resultaat voor de klanten, met een pragmatische en nuchtere aanpak. Bereid je voor op een dynamische werkomgeving waar de ontwikkelingen zich snel opvolgen. Onze organisatie is klein genoeg voor persoonlijke begeleiding en groot genoeg voor doorgroeimogelijkheden. Ben je leergierig, ambitieus en digital minded? Laat van je horen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gladior. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boddenkampsingel 87
7514 AP ENSCHEDE
053 - 8507 090