Implementatie consultant

Gladior is op zoek naar een Implementatie consultant.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Heb je affiniteit met bedrijfsprocessen en sta je open om met een ruim klantenbestand te werken? Dan ben je bij Gladior aan het juiste adres. Je gaat samen met je collegas werken aan diverse koppelingen voor de meest uiteenlopende klanten uit diverse branches. Je hebt een adviserende en begeleidende rol en beschikt over kwaliteiten om daar waar het nodig is een stap terug te doen en te adviseren over het landschap. Je beschikt over vaardigheden om voor de klanten het gehele (digitale) landschap aan mogelijkheden in kaart te brengen, zonder het overzicht te verliezen.


Van project naar partnership is ons uitgangspunt bij iedere klant. Digitale optimalisatie en transformatie is een eindeloos proces, dit is waarom we ook onze klanten niet als voorbijgangers zien. Jouw inhoudelijke en communicatieve vaardigheden komen met deze functie helemaal tot hun recht. Wil je als digital implementatie consultant bij Gladior aan het werk en ben jij dé professional die niet alleen de verwachtingen van onze klanten wilt behalen, maar deze juist gaat overtreffen? Dan komen we graag met je in gesprek.

Functievereisten

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je werkt graag planmatig en gestructureerd;
  • Je kunt analytisch denken en hebt probleemoplossende vaardigheden;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met leiderschap en effectieve communicatie;
  • Je hebt het vermogen om samen te werken en mensen op alle niveaus in de organisatie te betrekken;
  • Wij doen veel nieuwe en unieke dingen en daardoor is leergierigheid een vereiste;
  • Je past in het Gladior team. Je herkent je volledig in het Gladior Hart en Brein (onze kernwaarden https://werkenbij.gladior.com/over-ons).

Aanbod

Daarvoor hoefde je niet ver te scrollen, hè? Wij durven van onszelf te zeggen dat we goed betalen, daarom staat deze alinea zo hoog. Je stroomt bij ons in als junior implementatie consultant (€ 2.200 - € 3.000) of als medior implementatie consultant (€ 3.000 - € 3.750). We zijn een kennisorganisatie en zijn op zoek naar een bepaald karakter passend binnen het huidige Gladior team. Wat je exact gaat verdienen is afhankelijk van je werkervaring en competenties. We vertellen je graag in een gesprek hoe jouw groeitraject eruit gaat zien.

Bedrijfsprofiel Gladior B.V.

Werken bij Gladior betekent dat je onderdeel wordt van een hecht team van mensen met liefde voor het helpen van klanten. We zijn een moderne werkgever: we nemen aan op persoonlijkheid, werken flexibel en hebben veel ruimte voor inbreng en creativiteit.


Je werkt samen met collegas die gaan voor een goed resultaat voor de klanten, met een pragmatische en nuchtere aanpak. Bereid je voor op een dynamische werkomgeving waar de ontwikkelingen zich snel opvolgen. Onze organisatie is klein genoeg voor persoonlijke begeleiding en groot genoeg voor doorgroeimogelijkheden. Ben je leergierig, ambitieus en digital minded? Laat van je horen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gladior. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boddenkampsingel 87
7514 AP ENSCHEDE
053 - 8507 090