Digital Projectmanager

Gladior is op zoek naar een Digital Projectmanager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Dit is voor jou de unieke kans om je aan te sluiten bij Gladior. We zijn namelijk op zoek naar een digital projectmanager (fulltime)! Dit is een dynamische functie waarbij je aan de slag gaat met leuke en ambitieuze klanten. Als digital projectmanager ga je hiervoor realistische planningen opstellen (en volgen) om zowel interne als externe deadlines en samen bepaalde doelstellingen te behalen. Bij Gladior geloven we in samenwerking en open communicatie - zowel met collega's als klanten. Deze functie vereist daarom een persoon met sterke communicatie- en samenwerkingsvaardigheden.


Bij ons hoef je geen project af te ronden. Uitgangspunt is bij iedere klant: van project naar partnership. Digitale optimalisatie en transformatie is een eindeloos proces, dit is waarom we ook onze klanten niet als voorbijgangers zien. Wil je graag als digital projectmanager bij Gladior aan het werk en ben je dé professional die niet alleen de verwachtingen van onze klanten wil halen, maar deze juist gaat overtreffen? Dan gaan we graag met je in gesprek!


Als digital projectmanager werk je samen met collega’s, elk specialist in hun vakgebied, aan het product voor de klant. Het op te leveren product is divers en afhankelijk van de wensen van de klant. Zo ontwerpen we bijvoorbeeld een merk, koppelen we systemen, automatiseren taken, bouwen we een website of webshop en bereiken we de juiste mensen op het juiste moment met een marketingcampagne.


Wat het product ook is, we doen niets op basis van ‘gevoel’. We analyseren en gaan op basis van data verder te werk. We brengen resultaten inzichtelijk in een dashboard om te kunnen blijven verbeteren. Wat is jouw inbreng als digital projectmanager? Jij zorgt ervoor dat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt, dat doelen effectief en efficiënt behaald worden en dat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

Functievereisten

Wij zijn een kennisorganisatie. We doen veel nieuwe en unieke dingen. Dat betekent eigenlijk dat we niet op zoek zijn naar iemand met een bepaalde ervaring, maar iemand met een bepaald karakter. We werken voor hele uiteenlopende klanten, dus of je nu uit de Economie, Zorg en welzijn, Marketing, Techniek of IT hoek komt: wij werken voor klanten in jouw vakgebied. De perfecte competenties vind je op onze Over Ons pagina. Voor deze specifieke functie zoeken we:


  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je werkt graag planmatig en gestructureerd;
  • Je staat ervoor open om te leren: wij doen namelijk vrij veel (nieuwe en) unieke dingen en daardoor is leergierigheid een vereiste;
  • Je past in het Gladior team: je herkent je volledig in het Gladior Hart & Brein (onze kernwaarden https://werkenbij.gladior.com/over-ons);

Aanbod

Daarvoor hoefde je niet ver te scrollen, hè? Wij durven van onszelf te zeggen dat we goed betalen, daarom staat deze alinea zo hoog. Je stroomt bij ons in als Junior Projectmanager (€2.200 - €3.000) of Projectmanager (€3.000 - € 3.750). Dat ligt natuurlijk aan je werkervaring, achtergrond, competenties enzovoorts. Kom je straight-out-of-school en heb je geen relevante werkervaring, zal je links op de range beginnen. Heb je vijf jaar ervaring als Projectmanager in een enigszins vergelijkbare functie en allerlei aantoonbare competenties, begin je rechts. In een gesprek vertellen we je heel graag hoe een groeitraject eruit ziet.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gladior. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boddenkampsingel 87
7514 AP ENSCHEDE
053 - 8507 090