Digital Business Consultant

Gladior is op zoek naar een Digital Business Consultant.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Ben jij al een tijdje bezig in de online branche (reclame, marketing, development) maar ben je op zoek naar iets nieuws? Een tweede of misschien wel derde stap in je carrière? Wil je iets gaan doen wat je energie geeft, in een dynamische markt? Met leuke collega’s (al zeggen we het zelf)? Mooi! Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar een Digital Business Consultant! Dat betekent dat je klanten gaat helpen met het digitaal matchen van hun aanbod aan de vraag van doelgroepen. Strategiesessies, workshops, projectmanagement en kanaal bepalingen zijn daarin de orde van de dag. Solliciteer en wie weet nodigen we jou uit voor een kennismakingsgesprek. Dan gaan we niet alleen kijken of jij bij ons past, maar ook of wij bij jou passen!


Gladior is op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en representatieve Digital Business Consultant. Je gaat fulltime (40 uur) samen met collega’s aan de slag voor onze grotere projecten. Je bent eigenlijk Consultant en Projectmanager in één. Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten én collega’s. Je begeleidt en adviseert. Jij achterhaalt – samen met de klant – wie de doelgroep is, wat het aanbod is, hoe we dit goed kunnen matchen en welke digitale kanalen je adviseert in te zetten. Je krijgt de doelstellingen helder en zorgt dat we inzichtelijk krijgen hoe we die gaan meten én halen. Het is dus wel erg handig als je communicatief vaardig bent en goed kunt plannen. Soms begeleid je een marketing traject, soms een design/development traject, meestal een combinatie hiervan. Met dit alles leer je van je collega’s, van klanten en over jezelf.


We zijn op zoek naar iemand met eerdere ervaring in reclame, marketing, design, development of online branche, zowel aan bureau- als klantzijde. Iemand die ervaring heeft in de verschillende digitale marketing kanalen en/of weet wanneer je welk kanaal inzet op basis van data. Iemand die een klantgericht en realistisch plan kan vormen en dit goed kan uitleggen. Iemand die een fijne dag heeft gehad als hij/zij met klanten om tafel is geweest en alle neuzen dezelfde richting op heeft gekregen. Of een enorm succesvolle full-funnel marketing campagne heeft opgezet met drie verschillende partijen. Of een workshop heeft gegeven aan studenten of marketing teams. Kortom; iemand die zijn/haar woordje klaar heeft, en partijen samen kan brengen. Ben jij dat? Solliciteer dan snel!


Jouw werkzaamheden:


 • Het begeleiden en coördineren van marketing en/of development projecten;
 • Strategiesessies verzorgen met klanten;
 • Workshops geven op universiteiten, hogescholen en bij organisaties;
 • Projectmanagement en adviseren;
 • Ondersteunen bij de marketingcommunicatie van Gladior zelf;
 • Deelname aan onze kennissessies en brainstorms;
 • Collega’s de kleren van het lijf vragen: dat is het mooie aan werken in een team;
 • Dynamisch werken: thuis of op kantoor. De eerste tijd wat meer op kantoor, maar daarna is het aan jou!
 • Jezelf en Gladior ontwikkelen in kennis en ervaring.

Functievereisten

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare branche;
 • Je hebt een passie voor alles wat digitaal is;
 • Je bent nieuws/leergierig en ambitieus;
 • Je bent analytisch en datagedreven;
 • Je bent communicatief sterk – vooral je geschreven en gesproken Nederlands is foutloos;
 • Je hebt ervaring bij een (digital) marketing of reclamebureau;
 • OF je hebt ervaring aan klantzijde.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gladior. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boddenkampsingel 87
7514 AP ENSCHEDE
053 - 8507 090