Data Marketeer

Gladior is op zoek naar een Data Marketeer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De gebruiker echt centraal stellen, dat is jouw belangrijkste doel als data marketeer bij Gladior. Je wil graag weten wat er bij de klant speelt en ben niet bang om vragen te stellen. Er achter komen waar de vraag vandaan komt bij de klant is belangrijk om een passende oplossing te bieden aan de klant.


Voorbeelden van gerealiseerde projecten waarbij veel van de klanten ook dashboards en inrichtingen van Google Tag Manager & Google Analytics 4 zijn toegepast: https://www.gladior.com/voorbeelden/


Je bent enthousiast, leergierig en toekomstgericht als het om data gaat. Iemand die zich verder wil ontwikkelen in de nieuwste mogelijkheden op de markt, zoals server side tag manager & de cookie loze wereld waar wij naar toe gaan. Wanneer er een nieuwe technologie wordt geïntroduceerd ben jij snel op de hoogte van wat de kansen zijn om dit toe te passen bij onze klanten. Als je bij ons komt werken als Data Marketeer kom je in een kennishub: Data Marketing. Dit is geen team, maar een groep van collega’s (vakidioten) die allemaal net zo gek zijn op data als dat jij bent! Ideaal om samen te sparren over alle nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied.


 • Het inrichten van Google Tag Manager & Google Analytics 4;
 • Bouwen van dashboards voor klanten. Niet alleen gebaseerd op de marketing uitingen, maar echt dashboards die de klant verder helpen;
 • Deelnemen aan multidisciplinaire projecten. Jouw steentje bijdragen vanuit jouw kennisgebied, data marketing. Dat betekent bijvoorbeeld: analyseren van- en adviseren over data. Meedenken met andere projectleden, zoals Designers, Developers en Consultants: wat kunnen we nog meer doen? Hoe helpt jouw kennis anderen, en hun kennis jou?
 • Jezelf ontwikkelen in kennis en ervaring, o.a. door deelname van onze eigen kennissessies;

Functievereisten

 • Sterke affiniteit met data;
 • Ervaring met Google Tag Manager, Google Analytics 4;
 • Enige ervaring met Power BI & Looker Studio;
 • Interesse in nieuwe mogelijkheden voor Server Side Tag Manager & de Cookie loze wereld;
 • Enige ervaring met programmeertalen zoals, JavaScript en HTML;
 • Je bent leergierig en altijd bezig met je eigen ontwikkeling, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;
 • Je denkt in oplossingen en uitdagingen in plaats van in “problemen”;
 • Je houdt van afwisseling en werkt graag aan meerdere projecten tegelijk;

Aanbod

Daarvoor hoefde je niet ver te scrollen, hè? Wij durven van onszelf te zeggen dat we goed betalen, daarom staat deze alinea zo hoog. Je stroomt bij ons in als junior Data Marketeer (€ 2.350 - € 3.150) met prima doorgroeimogelijkheden naar medior Data Marketeer (€ 3.150 - € 3.900). We zijn een kennisorganisatie en zijn op zoek naar een bepaald karakter passend binnen het huidige Gladior team. Wat je exact gaat verdienen is afhankelijk van je werkervaring en competenties. We vertellen je graag in een gesprek hoe jouw groeitraject eruit gaat zien.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gladior. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boddenkampsingel 87
7514 AP ENSCHEDE
053 - 8507 090