Embedded Software Engineer

Technologische ontwikkelingen zoals zelfrijdende auto’s, Internet of Things en smart industry 4.0 volgen elkaar in hoog tempo op. Verbonden apparaten hebben de toekomst waardoor de rol van embedded software engineers steeds belangrijker en uitdagender is. Ben jij een engineering held met een expertise in het ontwerpen, testen en implementeren van embedded software? En wil je jouw expertise inzetten om vraagstukken over mechatronische systemen op te lossen en het leven van mensen makkelijker maken? Dan is Engineero op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als echte engineering held ben je een probleemoplossende teamplayer, heb je een proactieve houding, stel je de behoeftes van de klant centraal en ga je voor kwaliteit. Samen met een engineering team werk je vanuit jouw expertise aan vraagstukken om het leven van mensen makkelijker te maken.

Als embedded software engineer werk je met tijds kritische systemen. Vraagstukken als het verbinden van machines en sensoren of de meest complexe signaal analyses zijn onderdeel van jouw rol. Vanuit jouw expertise ben je betrokken vanaf het designen en de implementatie van de software, tot aan het testen ervan. Voor langere tijd in een team of op projectbasis, maar met altijd een heldhaftige oplossing als resultaat.

Functievereisten

Wat breng jij mee?


  • Ervaring met embedded- software ontwikkeling, systemen en architecturen
  • Ervaring met microprocessoren, Embedded OS, RTOS, Embedded hardware
  • Kennis van een of meerdere talen: C, C++, C#, Python, Java
  • Bekend met SVN/Git, Agile Scrum/KanBan, Build tools zoals Jenkins en Issue tracker zoals Jira
  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Informatica, Technische Computerkunde of vergelijkbaar


Aanbod

Wat bieden wij jou?


Bij Engineero kom je te werken in een groeiende organisatie waar het draait om mens en technologie. Met passie zetten wij ons in voor innovatie en technologische vooruitgang.


Als onderdeel van een (multidisciplinair) team word jij uitgedaagd om jou talenten in te zetten om je doelen te halen. Wij bieden daarin de ondersteuning die jij nodig hebt. Door het inbrengen van eigen initiatief ben je een waardevolle toevoeging aan het team. Dit geeft jou de kans het maximale uit jezelf te halen en te ontwikkelen of door te groeien. Uiteraard hoort bij deze functie een goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een interessant bonusmodel. Ook bieden wij trainingen, activiteiten, bedrijfsuitjes, teambuilding en meer zodat jij je betrokken voelt bij onze organisatie. Kortom, Engineero is een organisatie met korte lijnen en een collegiale/professionele sfeer, met als speerpunt werkgeverschap en ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel Engineero

Een team van engineering helden, dat is Engineero. De meest uitdagende situaties weten we met onze expertise te verbeteren. Onze oplossingen maken het leven van mensen makkelijker.


Voor ons team van technisch specialisten is geen uitdaging te groot. Binnen diverse markten werken we aan technische vraagstukken en projecten. Waarbij elke markt zijn eigen uitdagingen kent. Voor langere tijd in een team of op projectbasis, met de juiste kennis op zak gaan onze engineers deze uitdagingen aan. Vanuit hun expertise weten ze vraagstukken van antwoorden te voorzien en uitdagende situaties te verbeteren. Om zo samen met onze klanten tot oplossingen te komen die het leven van mensen makkelijker maken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Engineero. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 26
7521 PK Enschede
+31 53 56 999 70