Java engineer

Van RFID voor de detailhandel, softwaresystemen voor een cruiser tot open source oplossingen voor de voedselindustrie; bijna alle industrie├źn zijn bezig met een digitaliseringsslag. De rol en kennis van een (lead) Java engineer maakt het verschil in digitale transformaties van bedrijven. Ben jij een engineering held met een expertise in het ontwikkelen in Java? En wil je jouw expertise inzetten om vraagstukken over digitale transformaties op te lossen en het leven van mensen makkelijker maken? Dan is Engineero op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-1-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als (lead) Java engineer ken je alle ontwikkelingen binnen deze taal. Vraagstukken over het effici├źnt gebruik maken van resources of het inschatten van de haalbaarheid en doorlooptijd van een bepaalde oplossing zijn onderdeel van jouw rol. Vanuit jouw expertise ben je betrokken vanaf het designen en de implementatie van software, tot aan het testen en de oplevering er van. Voor langere tijd in een team of op projectbasis, maar met altijd een heldhaftige oplossing als resultaat.

Bedrijfsprofiel Engineero

Een team van engineering helden, dat is Engineero. De meest uitdagende situaties weten we met onze expertise te verbeteren. Onze oplossingen maken het leven van mensen makkelijker.


Voor ons team van technisch specialisten is geen uitdaging te groot. Binnen diverse markten werken we aan technische vraagstukken en projecten. Waarbij elke markt zijn eigen uitdagingen kent. Voor langere tijd in een team of op projectbasis, met de juiste kennis op zak gaan onze engineers deze uitdagingen aan. Vanuit hun expertise weten ze vraagstukken van antwoorden te voorzien en uitdagende situaties te verbeteren. Om zo samen met onze klanten tot oplossingen te komen die het leven van mensen makkelijker maken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Engineero. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 26
7521 PK Enschede
+31 53 56 999 70