GZ-psycholoog Bipolaire en psychotisch stoornissen Almelo

Deel jij met Dimence het streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen? Denk je in mogelijkheden, werk je resultaatgericht en sta je stevig in je schoenen?  Dan komen zij graag met jou in contact! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-1-2024
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als GZ -psycholoog behandel je patiënten binnen je eigen vakgebied. Hierin zoeken we naar een collega die (bij voorkeur) ervaring heeft met CGT (eventueel CGTi, CGT UHR en CGTp), EMDR en SGT of bereid is om zich hierin te laten scholen. Daarnaast werk je ook in de rol van regiebehandelaar waarin je verantwoordelijk bent voor de coördinatie van de multidisciplinaire behandeling. In je functie word je gefaciliteerd middels secretariële ondersteuning en intervisie.


Je werkt in de behandeling volgens de richtlijnen, maar kunt waar dit in het belang van de patiënt is meedenken in oplossingen buiten de gebaande paden. Wij streven ernaar om crisissen zoveel mogelijk zelf op te lossen.


Behandelaanbod

Het team heeft naast een regulier behandelaanbod ook verschillende psycho-educatie groepen.


Binnen ons aanbod hebben wij een specifiek jongvolwassenen aanbod voor jongeren tussen de 17 en 23 jaar. Tevens hebben wij een poli plus voor patiënten (2 -daagse dagbehandeling) met een (eerste) psychose. Het betrekken van naasten staat hoog bij ons in het vaandel vandaar dat wij bij start behandeling altijd een gesprek met patiënt en belangrijke naasten plannen


Naast de verpleegkundige, psychologische en farmacotherapeutische behandeling zijn binnen het team een psycho-motore therapeut, een muziek -therapeut, een ervaringsdeskundige en maatschappelijkwerker betrokken. Dit maakt dat wij creativiteit kunnen inzetten om iemand vanuit verschillende invalshoeken te ondersteunen


Waar mogelijk nemen we deel in verschillende onderzoekslijnen gericht op het verbeteren van de zorg van onze doelgroep.


We zijn erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze doelgroep kunt betekenen. We vinden het belangrijk dat je met plezier je functie uit kunt voeren en bieden je veel ruimte om je functie naar eigen wens kunt invullen.


Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.

We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe collega? Dan… 

 • …ben je een GZ-psycholoog
 • ...ben jij gepassioneerd over onze doelgroep en toon je dit door écht menselijk contact te maken. Het werken met onze doelgroep is een vak apart; dit vereist een meer dan gemiddelde flexibiliteit en stevigheid. 
 • ...houd je de ontwikkelingen binnen de ggz scherp in de gaten en sta je klaar om deze ontwikkelingen in de organisatie in te brengen.  
 • ...ben je gericht op samenwerking, kun je je collega's stimuleren en motiveren. Daarnaast kun je op een positieve wijze feedback geven en ontvangen.  
 • ...denk je in mogelijkheden. Je kijkt niet naar wat er niet kan, maar focust op wat er juist wel kan.  
 • ...ga je kwaliteits- en resultaatgericht te werk.

Ook GZ-psychologen die in de afrondende fase van de opleiding zitten, nodigen we van harte uit te solliciteren.

Aanbod

 • We bieden een uitdagende baan voor minimaal 24 uur per week in een prettige en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent.
 • Het betreft een vast dienstverband.
 • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen. 
 • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching. 
 • De functie is ingedeeld in FWG 65 conform cao ggz. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan. 

Bedrijfsprofiel Dimence

Als team bipolaire en psychotische stoornissen Almelo zijn we op zoek naar een GZ-psycholoog voor 24-27 uur per week. Ben jij die collega die met ons, jou en onze ambities wilt nastreven? Word je enthousiast van het werken binnen de SGGZ in de zorg voor patiënten met een bipolaire en/of psychotische stoornis met alle complexiteit die dit met zich meebrengt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Het team 

Het team bipolaire en psychotische stoornissen maakt deel uit van de divisie “specialistische behandeling en diagnostiek” en biedt hulp aan cliënten in de leeftijd van 17-65 jaar met psychiatrische problematiek. In het team richten we ons op de behandeling van complexe aandoeningen die gepaard kunnen gaan met ernstige stemmingswisselingen, en/of psychotische symptomen en vaak ingrijpende verstoringen van het dagelijks functioneren. We zijn als team trots op ons state of the art behandelaanbod en alle ervaring en senioriteit die we binnen ons team hebben kunnen samenbrengen. Binnen het team werken verschillende psychologen waardoor de korte lijnen voor afstemming en intervisie mogelijk is om je verder te kunnen ontwikkelen in deze uitdagende doelgroep.


Dimence 

Dimence streeft naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen. Wij dragen hieraan bij met toonaangevende specialistische ggz en kennis. We leren dagelijks van elkaar, zodat we het morgen nog beter kunnen doen. Wij geloven in flexibiliteit, creativiteit en samenwerking, zowel met de cliënt, naasten en andere professionals. Wij leveren zorg aan mensen die dat nodig hebben. Maar zorgen gaat verder bij ons. ‘Zorgen voor’ is ook zorgen voor elkaar. We stimuleren mentale gezondheid. Om mensen de hulp te bieden die zij nodig hebben werken wij nauw samen met andere partijen in onze regio. Alleen door de ggz anders vorm te geven kunnen we in de behoefte voorzien. Dimence is hier een kartrekker in. Met aandacht en zorg voor cliënten én onze mensen. We zetten onze talenten in zorgverlening en samenwerken in voor onze cliënten, hun naasten en de collega’s. Zo zijn we als organisatie niet meer te stoppen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Dimence. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Hanzelaan 1
7607 NL ALMELO
0546 - 542 424