Salarisadviseur

Weet jij veel van salarisadministraties en sta je open voor een nieuwe stap in je carrière? Dan zoekt de Jong & Laan Raalte jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-11-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je krijgt een eigen klantenportefeuille en werkt in het regioteam samen met de collega salarisadviseurs, hr adviseurs en andere specialisten, waaronder een specialist loonheffingen. Dit stelt jou in staat je klanten van een kwalitatief goed advies te voorzien.

Steeds meer klanten vertrouwen ons hun personeelszaken toe. Onze discipline personeel verwerkt inmiddels meer dan 40.000 loonstroken per maand en heeft daarbij te maken met zo’n 75 verschillende cao’s. We maken dus serieus werk van personeel!

Als salarisadviseur ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van salarisadministraties en het afhandelen van complexe salarisvraagstukken van klanten. Daarbij kijk jij verder dan de opdracht van de klant. Jij signaleert direct mogelijke verbeteringen in personeels- en salarisadministraties. Ook draag je bij aan het verbeteren van interne en externe processen en zet je graag een stapje extra voor de klant. 

Dankzij je communicatieve vaardigheden en gedegen kennis ben je een enthousiaste adviseur voor onze mkb relaties én het aanspreekpunt voor je collega’s. Je informeert en adviseert klanten onder andere op het gebied van salarissen, sociale verzekeringen en loonheffingen. Je onderhoudt veelvuldig (telefonisch) contact met klanten, maar ook met externe instanties, zoals pensioenfondsen, arbodiensten en de Belastingdienst. Als ondernemende adviseur ben je enthousiast over het bezoeken van jouw klanten.

Functievereisten

 • Hbo werk- en denkniveau aangevuld met een vakgerichte opleiding PDL en/of VPS
 • Kennis van wet- en regelgeving over arbeidsvoorwaarden
 • Affiniteit met IT en bij voorkeur ervaring met het pakket Nmbrs
 • Accuratesse
 • Kwaliteits- en resultaatgerichtheid

Aanbod

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Sportvergoeding
 • Laptop

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan Twente

Ter versterking van ons team Personeel in Raalte zijn wij op zoek naar een ervaren adviseur met expertise op het gebied van salarisadministraties. Je maakt onderdeel uit van een groter clusterteam verspreid over de vestigingen Raalte, Almelo, Vriezenveen en Tubbergen. Jouw standplaats is Raalte.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong en Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760