logo

Verzorgende IG

Carintreggeland is op zoek naar een Verzorgende IG.

Verzorgende IG

Carintreggeland

08 februari 2024

6 maanden, 4 weken geleden

Over deze baan

Als verzorgende IG heb jij een verantwoordelijke en zelfstandige baan waarbij je helpt met de zorg voor onze cliënten. We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Iedere client heeft weer een andere zorgvraag, waarbij dagelijks veel verpleegtechnische handelingen noodzakelijk zijn. Je bent belangrijk in het leven van onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van handelen  kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden. Diensten die je draait zijn zowel dagdienst, avonddienst en incidenteel een nachtdienst.

Verantwoordelijkheden

  • Je bent gediplomeerd verzorgende IG (niveau 3)    
  • Je bent sociaalvaardig en positief ingesteld 
  • Je omschrijft jezelf als flexibel en je bent een aanpakker!
  • Je kunt goed luisteren en echt contact maken met cliënten en collega’s
  • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig  
  • Je maakt makkelijk contact met mensen en vindt het fijn om mensen te helpen

Aanbod

Je vindt bij ons


  • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
  • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden!
  • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis en groeien in persoonlijke ontwikkeling, volg bijvoorbeeld een leergang coachend leiderschap!  
  • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s  
  • Salaris is conform CAO VVT FWG 35 met maximaal €3.117,10 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden  
  • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag


Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   


Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  


In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Carintreggeland bedrijfsprofiel

Voor onze locatie Humanitas in Hengelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. De afdeling waarvoor we jou als verzorgende IG zoeken is voor de  Wolterinkshof; dit betreft een kleinschalige woonvorm waar we zowel mensen hebben wonen met gedragsproblematiek en somatische klachten. Samen met een gezellig team collega’s die erg begaan zijn met elkaar zorgen we voor onze cliënten. We starten met 4 collega’s op onze etage en ieder doet zijn/haar eigen werkzaamheden. We hebben een groot team met collega’s dus je werkt met veel diverse mensen samen, wat maakt dat elke dag weer anders is en je nooit alleen werkt


Ons team is erg divers en gevarieerd; jong oud, ervaren én collega’s net uit de schoolbanken. Zo vind je altijd wel met iemand aansluiting. Klinkt goed toch?

Solliciteer naar deze baan

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Deel deze vacature

Hengelo Ov

Details

Commercieel

Vakgebied

Baan

Types

Dutch

Taal

MBO

Onderwijs

Carintreggeland

Horeca

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passen…

088 - 3677 000

info@carintreggeland.nl

Boortorenweg 20 7554 RS HENGELO

www.carintreggeland.nl

Bedrijfsprofiel