logo

Verpleegkundige Niveau 4

Carintreggeland is op zoek naar een Verpleegkundige niveau 4 voor 24 uur per week in Goor. De organisatie biedt een stabiele werkomgeving met ervaren zorgprofessionals als collega's. De Verpleegkundige wordt gevraagd om oprecht geïnteresseerd te zijn in de cliënten en collega's. Het team van Carintreggeland zoekt naar iemand die een uitdagende en betekenisvolle carrière in de zorg ambieert en het verschil wil maken. Binnen de afdelingen Korenbloem en Klaproos zal de Verpleegkundige Niveau 4 een cruciale rol spelen in het welzijn van de bewoners. Met een scherp oog voor hun behoeften en gevoel voor humor zorgt de Verpleegkundige voor een waardevolle en plezierige dag voor de bewoners. Samenwerken met andere zorgprofessionals en mantelzorgers is essentieel, waarbij een positieve houding en betrouwbaarheid belangrijk zijn. Het team van Carintreggeland bestaat uit diverse leeftijden en ervaringsniveaus, van Helpende tot Verpleegkundige.

Verpleegkundige Niveau 4

Carintreggeland

06 september 2024

1 dag, 19 uur geleden

Over deze baan

Als verpleegkundige niveau 4 speelt Carintreggeland een cruciale rol in het welzijn van hun bewoners. Op de afdeling zorgen zij voor 20 bewoners, waaronder een crisisbed, in een setting met een loopcircuit. Samen met het team creëren zij een optimale leefomgeving die aansluit bij de persoonlijke wensen van elke bewoner. Met hun scherpe oog voor hun behoeften en hun gevoel voor humor maken zij elke dag waardevol en plezierig. Zij zijn teamspelers die goed kunnen samenwerken met andere zorgprofessionals en mantelzorgers. Zij hebben een positieve houding, humor is hun tweede natuur, en zij zijn betrouwbare steunpilaren voor de bewoners. "Zij doen er toe. Dat merken zij." Collega's aan het woord.

Verantwoordelijkheden

verpleegkundige niveau 4, 24 uur per week, goor ben jij gediplomeerde verpleegkundige niveau 4.  wil jij graag werken in een stabiel, warm team met ervaren zorgprofessionals als collega's? je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega's wie ben jij je hebt een afgeronde verpleegkundige niveau 4 opleiding je kunt zelfstandig werken en hebt ervaring met pg afdelingen je bent communicatief vaardig je houdt ervan om in een huiselijke werkomgeving te werken om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een verklaring omtrent het gedrag (vog). als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Aanbod

Bij Carintreggeland vinden medewerkers een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten. Binnen het bedrijf zijn er tal van ontwikkelingsmogelijkheden; medewerkers kunnen zich verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en er zijn veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden. De beloning is volgens de CAO VVT FWG 45, met een maximum van €3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur. Medewerkers worden verwelkomd in een zelf organiserend team en Carintreggeland staat open voor hun bijdrage aan verbetering van de zorg.

Solliciteer naar deze baan

Geïnteresseerden kunnen bij Carintreggeland altijd vragen stellen via de e-mail: vacature@carintreggeland.nl. Vanuit persoonlijk contact met de recruiters wordt actief gezocht naar de baan die het beste bij de kandidaat past. Contact opnemen kan via mail: vacature@carintreggeland.nl.

Deel deze vacature

Hengelo Ov

40.000 - 50.000

Gemiddeld salaris

Details

Medisch / Zorg

Vakgebied

Types

Dutch

Taal

MBO

Onderwijs

Carintreggeland

Horeca

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passen…

088 - 3677 000

info@carintreggeland.nl

Boortorenweg 20 7554 RS HENGELO

www.carintreggeland.nl

Bedrijfsprofiel