Flexpool medewerker verzorgende IG

 • Zoek je afwisseling en ligt jouw hart in de zorg voor ouderen?
 • Ben je flexibel en zelfstandig?
 • Vind je het fijn om het verschil te maken?


Ja? Dan voegt wijkverplegingsteam Denekamp jou graag toe aan dit leuke team!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-12-2023
Aantal uur
8
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Voor de zomerperiode zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Wijkteam Denekamp heeft een prachtig werkgebied. Met mooie buitengebieden, waar je ’s ochtends de eerste hertjes al kunt spotten. Dit is toch uniek, vind je niet?


Met een gevarieerd team en overzichtelijke diensten is onze wijkverpleging Denekamp een fijne plek om te werken. Als verzorgende IG ga jij jouw cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. En bij specifieke wensen van de cliënt kijk jij naar wat mogelijk is. Bij veranderingen van de situatie, beoordeel je deze en neem je zo nodig maatregelen. Dit alles natuurlijk zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Want het is tenslotte zijn/haar leven en wij vinden een waardevol leven enorm belangrijk voor onze cliënten.


Verder heb jij in jouw functie nauwe contacten met jouw teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Je leest het al; een afwisselende en uitdagende functie. En je staat er nooit alleen voor, want jouw collega’s zijn maar een belletje van jou verwijderd.

Functievereisten

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding 
 • Of bent student aan de opleiding verpleegkundige niveau 4 of 6, vanaf 3e leerjaar
 • Je kan goed zelfstandig werken 
 • Jij hebt humor en bent positief ingesteld 
 • Je bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven 
 • Jij vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk! 

Aanbod

 • De kans om te groeien in jouw functie, op zowel professioneel als persoonlijk vlak
 • Mogelijkheid om onze organisatie te leren kennen en wie weet krijg jij wel een vaste werkplek binnen Carintreggeland
 • Toegang tot onze leeromgeving, zodat jij jezelf fijn kan blijven ontwikkelen
 • Een team vol met professionele, gedreven en enthousiaste collega’s. Kortom een geweldige werkplek!
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35, maximaal € 3.177,10 Bruto per maand op basis van 36 uur. En je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   


Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  

Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  


In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carint Reggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000