Customer Success Specialist

Booking experts is op zoek naar een Customer Success Specialist. Zie jij jezelf in deze functie? Lees dan de onderstaande vavacture!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Customer Success Specialist ben je onderdeel van het Customer Success Team en daarmee sta je middenin onze organisatie. Je hebt met alle afdelingen contact en bent de eerste contactlijn van gebruikers en partners. Dit vergt een passie voor software, automatisering én de recreatiemarkt. Elke dag draag je een steentje bij aan het succes van de klanten van Booking Experts!


Wat ga je doen?

Het helpen bij het behalen van de successen en mijlpalen van onze gebruikers doe je door constant in contact te staan met onze gebruikers en partners. Je kent de gebruiker echt en hebt aan een half woord genoeg om te begrijpen wat ze nodig hebben. Hierdoor kan jij razendsnel verbanden leggen. Je bent een belangrijk aanspreekpunt van onze organisatie en de interne stem van onze gebruikers. Het is belangrijk dat je de ideeën en de wensen van onze gebruikers uitdraagt richting jouw team en de andere afdelingen.


Ook na deze eerste successen en mijlpalen blijf je actief in contact met onze gebruikers, je helpt waar nodig en bent het luisterend oor van onze gebruikers. Je bent tevens verantwoordelijk voor het betrekken en activeren van onze gebruikers en partners om te kijken wat er in de markt speelt en hoe wij daarop kunnen inspelen. Dit doe je onder andere door nauw samen te werken met het Marketing en Sales Team om ervoor te zorgen dat onze gebruikers op schema blijven met hun successen en mijlpalen. Ten slotte zul je af en toe op bezoek gaan bij een vakantiepark of camping om accountmanaging werkzaamheden uit te voeren, zoals het delen van tips en tricks om onze systemen beter te gebruiken.


Waar je focus op zal liggen?

 • Actief reageren op vragen via mail, chat en telefoon.
 • Trainingen en/of webinars geven.
 • Optimaliseren van ons educatieprogramma.
 • Organiseren van kennissessies.
 • Op bezoek gaan bij een vakantiepark of camping

Functievereisten

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij iemand die een HBO werk- en denkniveau heeft en een goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).


Je hebt als Customer Success Specialist regelmatig te maken met complexe issues op verschillende niveaus in de organisatie van onze gebruikers. Het is dus belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen strategisch en operationeel niveau en de diverse rollen die hierbij horen. Sociale en communicatieve vaardigheden zijn ook belangrijk in deze functie, je bent immers veel in gesprek met onze gebruikers en jouw collega's. We stellen het dan ook op prijs dat je initiatiefrijk bent en een teamspeler.


Tevens zoeken we iemand die ook met enige regelmaat beschikbaar is in de avonden en weekenden vanwege de on-call diensten die wij draaien. Dit gaat uiteraard in overleg.


Jouw vaardigheden

 • Makkelijk schakelen tussen strategisch en operationeel niveau.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Natuurlijke didactische vaardigheden om een ander iets te leren.
 • Sterk in luisteren en op organisatorisch vlak.


Eigenschappen die we waarderen

 • HBO werk- en denkniveau -> Bij voorkeur met een achtergrond in toerisme, maar dit is niet noodzakelijk.
 • Communicatief sterk en goede sociale vaardigheden.
 • Initiatiefrijk en een teamspeler.
 • Energie, humor en ambitie.

Aanbod

Natuurlijk bieden we je een goed salaris op basis van vaardigheden en ervaring, daarnaast bieden we je ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wat wij jou bieden

 • Een fulltime dienstverband van 40 uur per week met flexibele uren.
 • Benefit: 10% salaris opslag dat je kan gebruiken om te sparen, te investeren of iets anders mee te doen.
 • 5 weken vakantie per jaar + de standaard Nederlandse feestdagen.
 • Jaarlijkse salarisverhoging: Onze groei is een gezamenlijke inspanning. Daarom verhogen we alle lonen in dezelfde verhouding.
 • Flexibele werkuren: Deel zelf je werkdag in.
 • Werk waar je wil: vanuit huis, ons mooie kantoor in Enschede of Amersfoort, een coworking space, vanuit de trein, noem het maar op.
 • MacBook & groot scherm: Uiteraard zorgen wij voor een goede laptop en een groot scherm zodat je effectief kunt werken.
 • Sta-zit bureau: Iedereen werkt vanaf een sta-zit bureau, zowel thuis als op kantoor.
 • Thuiswerkplek: Wij zorgen voor een goed ingerichte thuiswerkplek. Je krijgt een sta-zit bureau, een goede bureaustoel en een groot scherm voor thuis.
 • Gratis lunch: Elke dag krijg je gratis lunch op kantoor.


Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten
 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Flexibele werkuren
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Werk vanuit huis (hybride)

Bedrijfsprofiel Booking experts

Onze oorsprong ligt bij Expert Webdesign, waarbij wij websites voor allerlei bedrijven ontwikkelden. Zo ook voor recreatie ondernemers. Hier kwamen we telkens hetzelfde probleem tegen: de websites liepen ver voor op de markt en concurrentie, maar misten de mogelijkheid om direct via de website een vakantie te boeken. Klanten moesten hiervoor telefonisch contact opnemen met de receptie of uitwijken naar externe boekingsplatforms. Dit moest beter en gemakkelijker, dachten we.


Daarom zijn we om tafel gegaan met allerlei partijen als receptionistes, parkmanagers, technische diensten, schoonmakers, slagboompartijen en de directie, om vanuit diverse perspectieven de knelpunten in kaart te brengen. Het resultaat was de ontwikkeling van een innovatief reserveringssysteem dat alle benodigdheden voor recreatiebedrijven integreert. Zo is in 2011 Booking Experts ontstaan. Ons boekingsplatform is uitgegroeid tot hét platform voor vakantieparken, campings, hotels in diverse landen.


Om aan de groeiende vraag te voldoen, hebben we in 2017 ons marketingbureau Booking Boosters opgericht. Hiermee kunnen we onze klanten helpen om hun online omzet te verhogen en hun groei te stimuleren. Middels effectieve en performance based marketingtechnieken, zoals SEO, SEA, Affiliate Marketing en Social Media, helpen wij vakantieparken groeien en floreren!


Bij Booking Experts streven wij naar een gezonde werkomgeving. Daarom vind je vers fruit bij ons op kantoor, stimuleren we om dagelijks een rondje te wandelen, zijn er sta-zit bureau's en verantwoorde lunchopties. Ook staat er altijd koffie, thee en frisdrank voor je klaar. Daarnaast moedigen wij het initiatief 'een rookvrije generatie' van harte aan. We stellen het dus op prijs dat onze medewerkers dan ook niet roken tijdens kantooruren.


We doen regelmatig leuke dingen, we lunchen samen in de pauze en hebben af en toe een borrel in de stad. Booking Experts organiseert bovendien regelmatig een bedrijfsuitje en je kunt aansluiten bij de vrijdagmiddagborrel

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Booking Experts. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Pantheon 28
7521PR Enschede
088 - 1168 901