Stage of afstudeeronderzoek

Apetito is op zoek naar iemand voor een Stage of afstudeeronderzoek

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-10-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bij apetito ga je nauw samenwerken met onze marketeers, productmanagers en het klantcontactcenter. Je gaat je richten op het uitvoeren van een onderzoek naar de klanten en concurrenten. Je maakt inzichtelijk waar onze kansen liggen, hoe tevreden onze maaltijdgebruikers zijn en wat we kunnen doen om de klanttevredenheid verder te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan onze webshop, het assortiment, klantcontact en onze service tot aan de deur. Door desk- en fieldresearch te doen kun jij conclusies trekken en waardevolle aanbevelingen doen om onze service naar een hoger niveau te tillen.


Functievereisten

  • Je volgt een commerciĆ«le hbo-opleiding.
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar.
  • Je bent ambitieus, analytisch, nieuwsigerig en steekt graag je handen uit de mouwen.
  • Je gaat proactief te werk en durft met goede ideeĆ«n te komen.
  • Je hebt basiskennis van (online) marketing.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een vlotte pen.

Aanbod

  • De mogelijkheid jezelf op professioneel en persoonlijk gebied te ontwikkelen.
  • Begeleiding aansluitend op het vereiste hbo-niveau.
  • Maandelijkse stagevergoeding.
  • Hybride werken (thuis / Denekamp)

Bedrijfsprofiel Apetito

apetito levert in heel Nederland warme en vriesversemaaltijden aan huis. Dit doen we voor iedereen die niet (meer) in de gelegenheid is om zelf te koken. Tot onze klanten behoren ook zorginstellingen, thuiszorgorganisaties, Stichting Welzijn Ouderen, kinderdagverblijven, scholen, bedrijven en ziekenhuizen in heel Nederland. Daarnaast bezorgen wij onze maaltijden aan huis, zowel warm als vriesvers!


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Apetito. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Nordhornsestraat 118
7591 BH DENEKAMP