Stage 3D motion designer

AlienTrick heeft een stageplek binnen het getalenteerde motion design team!

2D & 3D animatisch zijn ons niet onbekend. Met een divers team van creatieven gaan wij steeds een stap verder om de meest awesome video’s te creëren! Wij nemen je mee in de wereld van commercials & productclips, explanimations en meer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Tijdens je stage wordt je volledig betrokken bij het productieproces. Je leert storyboarden, designs maken, gevoel voor animeren optimaliseren, beter en efficiënter concepten, nieuwe technieken en je leert hoe je een project start, produceert en uiteindelijk oplevert.


Het Adobe pakket kent geen geheimen voor je. Wij zijn een bureau dat content maakt in heel veel verschillende vormen; motion, statisch, fotografie, video, animatie. Motion is jouw domein! Top skills in After Effects en Première zijn daarom logischerwijs een must. 


Ben jij klaar voor een stageplek bij een frisse en jonge organisatie met veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid?

Bedrijfsprofiel AlienTrick

The creative cosmic agency

Wij zijn een hecht team van Aliens en hebben ons de afgelopen periode ontwikkeld tot een future-proof digital agency dat design en technology integreert in alles wat we doen. Ons kantoor in Hengelo beschikt over veel talent, met uiteenlopende invalshoeken, denk aan: motion graphic designers, front end- en software developers en digital marketeers. Hierdoor kunnen wij geïntegreerde oplossingen bieden aan gave klanten, zoals LG, Rosen, JBL, HarmanKardon, De Monnik Dranken en nog veel meer bedrijven.


We lunchen samen en hebben uiteraard een vrijdagmiddagborrel. We zijn liefhebbers van lekker eten en drinken. Tijdens de pauze een stevig stuk wandelen of even uitrusten op het dakterras, wat je maar wilt! Ben jij een goed gezelschap, teamplayer en een topper? Dan zoeken wij jou!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van AlienTrick. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo
074 - 7620 223