Winvision

De innovatieve, strategische ICT-partner voor organisaties in met name zorg en hoger onderwijs.

Lees hieronder meer
 
logo Winvision
Wat doen wij?

Winvision helpt organisaties om inzichten en waarde uit data en applicaties te halen om beter te blijven presteren.  We helpen onze klanten om waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We ontwikkelen relevante innovatieve oplossingen op basis van het intelligente Microsoft-dataplatform. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie.

Optimaal gebruik van innovatieve ict is de kern van digitale transformatie

Wij geloven in samenwerking. Met onze klanten, met partners en specialisten. We zitten aan tafel in de boardroom en directiekamer, zijn actief onderdeel van kennisnetwerken en staan naast de mensen op de werkvloer.

Wij helpen organisaties bij de technologische en menselijke verandering

In alles wat we doen, draait het om de vraag: hoe helpen wij onze klant het beste? Samen zorgen we ervoor dat ICT-innovatie bijdraagt aan het behalen en liefst overtreffen van de doelstellingen. En dat de mensen in de organisatie efficiënter en prettiger werken met de nieuwe technologie. We zijn daarbij trots op het uitzonderlijke kennisniveau in onze organisatie en op de creativiteit, professionaliteit en klantgerichtheid van onze mensen. We denken mee, zijn wel kritisch, maar zetten altijd net dat stapje extra.