Waste Vision

Verbeterde afvalscheiding en optimale logistiek

De wereld draait onvermoeibaar door en stelt onze samenleving steeds weer voor nieuwe uitdagingen die wij als mensheid moeten aangaan.

logo Waste Vision
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Hassinkweg 19
7556 BV Hengelo
+31 (0)85 273 5000 info@wastevision.com wastevision.com/

Global Goals

Als trotse Twentenaar bewandel ik met Waste Vision (voorheen bekend als Mic-o-data) al meer dan 25 jaar een innovatief pad binnen de afvalindustrie. Onze focus ligt op het gebruik van telematica en later IoT om de afvalbeheerprocessen te verbeteren, want afval is niet alleen afval, het is een kostbare grondstof waar we zoveel mogelijk waarde uit moeten halen.

Bij Waste Vision vinden we steeds technologische oplossingen om geavanceerde afvalscheiding en efficiënte logistiek te bevorderen. Dit doen we voor toonaangevende steden in Europa en daarbuiten.

 

Wij zijn een internationaal georiënteerd IoT-bedrijf dat de innovatie in afvalinzameling en bronscheiding aanstuurt, met als resultaat aanzienlijk minder CO2-uitstoot en minder verspilling.

We zijn marktleider in de productie, installatie en onderhoud van sensoren in zowel ondergrondse als bovengrondse afvalcontainers. Met sensoren bedoelen we onder andere paslezers, niveausensoren en andere sensoren die bijdragen aan dynamische inzamelrouteplanning. Het eindresultaat: volledige controle over een efficiënte circulaire afvalketen.

 

Bij Waste Vision koesteren we een speciale band met technologiestudenten in onze regio, en we nodigen je van harte uit om met mij en mijn collega's kennis te maken.

Wil jij ook impact maken in de transformatie van afval naar grondstof? Neem dan contact op met Waste Vision!