Van Beugen Interim & Advies BV

Zoekt u middelen om uw bedrijf te ontwikkelen?

 

Met zijn strategische visie, scherpe neus voor commercie en een rotsvast geloof in de mens, is Jeroen van Beugen als bestuurskundige succesvol als adviseur, projectmanager en businessdeveloper.

logo Van Beugen Interim & Advies BV
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Leemslagenweg 24
7609 PN Almelo
06-52712172 jeroen@vbeugen.nl www.vbeugen.nl

Global Goals

Jeroen van Beugen is een pionier van nature, dus heel onderzoekend ingesteld. Hij is volstrekt onafhankelijk en integer, aan niemand gebonden, maar werk zelden alleen. Als sparringpartner van werkgevers en bestuurders heeft hij veel verschillende branches leren kennen. En bij elke nieuwe opdracht of uitdaging neemt hij de kennis, ervaring en invloed uit zijn netwerk mee.

Gaat u investeren in mens, product of proces om uw organisatie succesvoller te maken?  En zoekt u hier middelen voor? Heeft u behoefte aan een ervaren en onafhankelijk klankbord? Of zoekt u juist een partner die u praktisch en uitvoerend bijstaat? Dan bent u bij van Beugen Interim & Advies aan het juiste adres! 


Competenties

Subsidie advies, projectmanagement, businessdeveloper en  Digital Marketing (Strategie, Concept en contentmarketing, Analytics4, SEO, SEA, Social Media, E-mail marketing, Social advertising, UX & conversie optimalisatie.