Use System Engineering BV

USE System Engineering is een snel groeiende organisatie met vakkundige, creatieve en initiatiefrijke mensen, die samenwerken in een informele werkomgeving. Onze medewerkers beschikken over het doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel dat nodig is om ideeën om te zetten in succesvolle producten.

Lees hieronder meer
 
logo Use System Engineering BV
Totaaloplossingen van USE

USE ontwikkelt uitgekiende producten voor duurzame, state-of-the-art oplossingen voor harsh environments. Wij zijn in staat om totaaloplossingen te bieden op het gebied van elektronica, software, optica en magnetisme, in de vorm van een turnkey oplossing. Wij zorgen ook voor mechanica en integratie van de ontwikkelde systemen.Onze kracht ligt bij de applicatiegerichte aanpak en het doel om de eindgebruiker centraal te stellen. Dat houdt in dat wij kijken naar de totale keten van het product, de life cycle, scaleability en de processen rondom het product. Wie moet ermee werken, wie maakt gebruik van de toepassing en wat is de levensduur van een product? Kunnen we die verlengen door een dagelijkse functionaliteit toe te voegen, met andere woorden: kunnen we functionality fusing toepassen?


Op dit moment zijn wij bezig met het uitontwikkelen van onze baanbrekende technologie CEDD (Contactless Energy & Data Distribution) voor vliegveldverlichting (AGL). Come fly with us and help us to land!