Ter Steege Groep

Ter Steege is al meer dan 110 jaar een familiebedrijf met hart en ziel. Ter Steege is een klantgericht, sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf. Ze hebben aandacht voor de omgeving, het milieu en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De gezondheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers staat hoog in het vaandel. Hiervoor is onder meer het project Ter Steege in Beweging opgezet. En wist je dat Ter Steege in 2021 is uitgeroepen tot het fitste bedrijf van Twente?

Ter Steege en haar medewerkers werken met veel passie en plezier en het Twentse bedrijf doet er alles aan om de beste te zijn in haar vakgebied.

logo Ter Steege Groep
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Ter Steege Groep
Reggesingel 32
7461 AK Rijssen
+31 (0)548 530 000 info@tersteegegroep.nl www.tersteegegroep.nl

Global Goals

Solide familiebedrijf

Met de kernwaarden Betrouwbaar, Betrokken en Bekwaam is Ter Steege een partner, die afspraken nakomt en handelt vanuit respect voor de ander en de omgeving. Ter Steege Groep is sinds de oprichting als bouwbedrijf in 1911 uitgegroeid tot een groep van zelfstandig opererende bedrijven, onderverdeeld in de divisies: Bouw Vastgoed, Handel (Gamma- en Bouwmaat-vestigingen) en Industrie.

Over Ter Steege Bouw Vastgoed

Ter Steege Bouw Vastgoed kan bouwen op ruim honderd jaar ervaring. In al die jaren hebben we al veel gedaan. Van nieuwbouwwoningen tot renovaties en van de bouw van utiliteitsgebouwen tot transformaties van cultureel- en industrieel erfgoed. Als je ons spreekt, vertellen we graag over duurzaam bouwen, nieuwe technieken en mooie ontwikkelingen. Toch is er een ding dat er voor ons met kop en schouders bovenuit steekt: de eindgebruiker moet zich thuis voelen in onze gebouwen.

Over Reginox

Reginox ontwikkelt, produceert en verkoopt spoelunits voor een groeiende nationale en internationale klantenkring. De productie vindt plaats in Rijssen (Overijssel). Reginox onderscheidt zich met originele en innovatieve spoelunits. Geïnspireerd door kwaliteit, vernieuwing en design staat ons merk garant voor producten van een hoog niveau. Reginox bewijst dat een oogstrelende spoelunit uitstekend kan samengaan met superieure functionaliteit. Wat uw stijl of smaak ook is: Reginox heeft altijd een perfect passende oplossing voor u. Dat mag u ook van ons verwachten. Als Nederlands toonaangevende producent van roestvrijstalen spoelunits hebben we een naam hoog te houden.

Over Ter Steege Handel

Vanuit de divisie Handel bedienen we met twee formules, Bouwmaat en Gamma, zowel de consument als de professional in de bouwbranche op hun wenken. Voor de consument exploiteert Ter Steege Handel de GAMMA bouwmarkten in Rijssen en Nijverdal. Voor de professional in de bouwbranche heeft Ter Steege Handel een aantal Bouwmaten in handen. Bouwmaat is een unieke one-stop-shopping formule voor bedrijven actief in  bouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Bouwmaat is een bouwmaterialen groothandel en is gebouwd op één grondgedachte; alles voor slimmer bouwen. Het assortiment, de service tot en met de openingstijden van de vestigingen. Alles draagt er toe bij dat haar klanten zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen.

Actualiteit #Ter Steege Groep

Jobs #Ter Steege Groep

Medewerker Technische Dienst

Techniek | Baan | MBO
Ter Steege is op zoek naar een Medewerker Technische Dienst.

Service timmerman

Techniek | Baan | MBO
Ter Steege is op zoek naar een Service timmerman

TOPS Trainee

Traineeship | Traineeship | HBO
Ter Steege is op zoek naar een TOPS Trainee