Starten in Twente

Hét online platform voor starters 

Voor iedereen die een bedrijf wil starten in Twente, een goed idee heeft of pas gestart is, is er het online platform  www.startenintwente.nl. Daarop vinden starters alle informatie en tools die ze nodig hebben en komen ze in contact met andere starters en ondernemers. 

 

Wil jij niet alleen ondernemen, maar ondernemen met impact? Dan kan Starten in Twente jou hier ook in ondersteunen. 

logo Starten in Twente
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Enschedesestraat 164
7552 CL Hengelo
074-2415100 info@startenintwente.nl https://startenintwente.nl

Starten in Twente is er voor starters. Je vindt hier belangrijke informatie over het organiseren van het bedrijf, geldzaken, administratie, markt en marketing. Maar ook wordt er eerste hulp en advies bij de start aangeboden. Starters kunnen zelf aan de slag met de praktische tools van het platform, bijvoorbeeld om het bedrijf te testen, klanten te leren kennen of markten te verkennen. Ook voor ondernemers die al langer actief zijn, zijn deze tools zeer geschikt. Ontmoet andere starters via het platform van ondernemersverenigingen en de netwerken per gemeente. 

 

Naast het netwerk, de belangrijke informatie en de eerste hulp die Starten in Twente jou kan bieden worden er ook verschillende interessante trainingen en bijeenkomsten voor starters georganiseerd. 
Bekijk hier de trainingen en bijeenkomsten