InnoValor

Verbinden in de netwerksamenleving

Het dagelijkse leven speelt zich af in een genetwerkte samenleving waarin digitale verbindingen steeds intensiever worden. InnoValor uit ondernemend Enschede in Twente, adviseert organisaties om ICT-innovaties te realiseren die vertrouwen houden van publiek, klanten en andere belanghebbenden. Het bedrijf hanteert een op onderzoek gebaseerde aanpak: ‘research-based advice’. Dit is het vertrekpunt voor de bouw van geavanceerde software.

logo InnoValor
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Moutlaan 32
7523 MD ENSCHEDE
+31 (0)53 - 4878 178 info@innovalor.nl www.innovalor.nl

Global Goals

Consumenten communiceren meer en meer digitaal met dienstverleners, overheden, bedrijven en andere organisaties. Tegelijkertijd worden samenwerkingsketens tussen organisaties vergaand gedigitaliseerd. De netwerksamenleving biedt kansen, niet alleen bedreigingen. Kansen voor nieuwe businessmodellen, kansen voor betere dienstverlening en kansen voor kostenbesparingen. Organisaties moeten innoveren om deze kansen te pakken.

Innovaties waardevol maken

InnoValor functioneert onafhankelijk door de wetenschappelijke inzichten pragmatisch te combineren en door voortdurend tussen disciplines te schakelen. Om voorop te blijven lopen participeert het bedrijf structureel in onderzoeksprojecten met kennisinstellingen en andere innovatieve organisaties. Immers, goed advies vereist inhoudelijke expertise en domeinkennis. De focus is gericht op wat de onderneming essentieel vindt om door ICT gedreven innovaties van waarde te laten zijn. Dat zijn digitaal vertrouwen, robuuste businessmodellen, wendbaarheid en innovatiemanagement.

Digitale innovatie

De expertise van InnoValor vindt dagelijks een weg de overheid, de financiële sector, de zorg en andere dienstverleners. Zo levert het bedrijf een duurzame bijdrage aan waardecreatie uit digitale innovaties en softwareoplossingen. Wel vereist digitale vernieuwing een stevig fundament. Kennis in de breedte is nodig omdat de digitale samenleving steeds complexer is. Tegelijkertijd is diepgaande kennis verlangd. Dit wetenschappelijke aspect zit niet alleen in de klantgerichte aanpak van het bedrijf, maar juist ook in de mensen, want die zijn veelal academisch geschoold en bovendien vaak gepromoveerd.

Digitaal vertrouwen

Omdat in de digitale wereld afstanden niet bestaan, is het de vraag hoe voldoende vertrouwen bij consumenten of belanghebbenden wordt gerealiseerd om juist op afstand zaken te doen. Want iemands digitale identiteit en persoonlijke gegevens zijn het meest kostbare bezit. InnoValor wijst met hoogwaardige kennis en kunde de weg naar volop vertrouwen in de digitale wereld. Hierdoor wordt bestaande dienstverlening efficiënter en wordt nieuwe dienstverlening mogelijk, zoals in de cloud en als onderdeel van het ‘internet of things’. 

 

Nieuwe afhankelijkheden

Door het veelvuldig verzamelen en uitwisselen van vaak persoonlijke of vertrouwelijke gegevens staat het vertrouwen onder druk. Bovenal ontstaan nieuwe afhankelijkheden, waardoor de continuïteit en kwaliteit van dienstverleners afhankelijk wordt van gegevens die door andere organisaties worden aangeleverd. Dus zijn innovatieve oplossingen van InnoValor nodig, die risico’s beheersen en het digitale vertrouwen realiseren danwel herstellen. Dat is niet alleen een technologische uitdaging, want het draait ook om operationele, bestuurlijke, juridische, bedrijfseconomische en communicatieve uitdagingen, zoals afsprakenstelsels, governance, gebruikersperceptie en bedrijfsmodellen. 

 

Digitale wendbaarheid

Digitale technologieën veranderen bedrijven of organisaties structureel. InnoValor heeft jarenlange ervaring om dit effectief te doen door mee te bewegen met veranderende marktomstandigheden. Zo helpt het bedrijf om wendbaarheid te creëren en strategisch in te zetten, al anticiperend op veranderingen in consumentenbeleving of regelgeving. Steeds stelt InnoValor het bedrijfsmodel van de klant centraal, opdat dit in alle geledingen wordt doorvertaald. 

 

Podcast | Whatdehack?!

Vingerafdrukken in je paspoort? In de podcast ‘Whatdehack?!’ vertelt Maarten Wegdam over de beschikbare digitale informatie in je identiteitsbewijs. Luister hier de podcast

Actualiteit #InnoValor

Jobs #InnoValor

Adviseur Digitale Innovaties

ICT / Internet / Telecom | Baan | HBO
Hoe kunnen opkomende technologie├źn impact hebben voor de klant? Als adviseur digitale innovatie ...

(Medior) Adviseur Digitale Innovaties

Directie / Management | Baan | MBO-HBO
Hoe kunnen opkomende technologie├źn impact hebben voor de klant? Als adviseur digitale innovatie ...

Adviseur Digitale Identiteiten en Persoonlijke Data

ICT / Internet / Telecom | Baan | Universitair (WO)
Als adviseur digitale identiteiten en persoonlijke data buig je je over uitdagingen zoals het vinden ...

Senior / Medior Adviseur Digitale Identiteiten en Persoonlijke Data

ICT / Internet / Telecom | Baan | Universitair (WO)
Heb jij een grote passie voor digitale innovatie? Heb jij sterke affiniteit met digitale ...

Java Server Developer

ICT / Internet / Telecom | Baan | HBO-WO
Ontwikkel jij graag door aan de innovatieve, prijswinnende mobiele identiteitsverificatie oplossing ...

iOS Developer

ICT / Internet / Telecom | Baan | Universitair (WO)
InnoValor is a fast-growing fintech company that is conquering the world wide market with the ...

Mobile Developer (Android / iOS)

ICT / Internet / Telecom | Baan | HBO-WO
Ontwikkel jij graag door aan onze innovatieve, prijswinnende mobiele identiteitsverificatie ...

Stage- of Afstudeeropdracht

ICT / Internet / Telecom | Stage | HBO-WO
Innovalor biedt versillende plekken voor een stage- of Afstudeeropdracht.