Inextenzo

 

Inextenzo – Partner in contactstrategie

Inextenzo is een marketingbureau met Twentse roots, die haar klanten al meer dan 15 jaar de ideale combinatie biedt van denken en doen. Onze belofte is dat we voor jou het maximale uit ieder contactmoment halen. Met je klanten, je partners, aandeelhouders en je eigen medewerkers. Wij zijn hierin succesvol, doordat we alle relevante expertise onder één dak hebben samengebracht. Strategie, data science, marketing automation, concepting, copy writing of marketing support, Inextenzo biedt dit alles doormiddel van de inzet van specialisten.

logo Inextenzo
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Inextenzo B.V.
Haerstraat 125
7573 PA Oldenzaal
+31 (0)541 531 900 info@inextenzo.com www.inextenzo.com

Global Goals

Inextenzo ontwikkelt visies, strategieën en processen ter verbetering van klanten werven, klanten activeren en klanten behouden. Met eigen projectmanagement implementeert het bedrijf de benodigde processen en activiteiten. Doordat het bedrijf gericht is op het optimaal inrichten van elk contactmoment, kan het organisaties heel concreet en pragmatisch helpen verbinden met de doelgroep. Op elk punt in het aankoopproces.

Klantcontactstrategie

Vanuit het idee dat ieder klantcontact een concrete kans vormt om de wederzijdse relatie te versterken, ontwikkelt en implementeert Inextenzo voor opdrachtgevers klantcontactstrategieën die praktisch worden vertaald naar personas, customer journeys, leadgeneratie en nurturing, sales-funnels, geautomatiseerde marketing en dashboarding. Voor het bedrijf draait oprechtheid in relaties om wederkerigheid en relevantie, juist in klantrelaties. Dit blijken de twee ingrediënten om de hoogste klantwaarde te realiseren. Om grip te krijgen op die klantrelaties is volgens Inextenzo een regisseursrol nodig. Relevant contact en voldoende interactie zijn essentieel om de klant optimaal te kennen en om maximaal relevant voor elkaar te zijn. Door alle contactmomenten te gebruiken en de groeiende dialoog te faciliteren, ontstaat een steeds sterkere merkvoorkeur voor meer cross-sell en upsell en creëer je loyale klanten. Uiteindelijk met als resultaat een hogere loyaliteit en groeiende merkentrouw. Het maakt klanten tot merkambassadeurs

Investeren in klanten

Gericht investeren in vaste klanten door een optimalisatie van contactmomenten, levert een warme relatie op. Door organisaties concreet, doelgericht en meetbaar te ondersteunen bij het werven, activeren en behouden van klanten, leden of partners, kunnen tegen lagere kosten hogere opbrengsten worden gerealiseerd. Met ervaren loyalty-specialisten, weet Inextenzo kennis te bundelen en doelgericht toe te passen. De vruchtbare combinatie van Twentse nuchterheid, innovatief vermogen en ondernemerschap levert meetbare en blijvende resultaatverbetering op.

Jobs #Inextenzo

Stage Creative Business

Marketing / Communicatie | Stage | HBO
Wil jij meedraaien met dagelijkse werkzaamheden voor verschillende projecten. Met taken als het ...

Senior Marketing Held

Marketing / Communicatie | Baan | HBO-WO
Handen uit de mouwen steken, een inspirerend voorbeeld voor je opdrachtgevers en collega’s zijn, het ...

Ondernemende New Businessheld

Marketing / Communicatie | Baan | HBO-WO
Het beste uit jezelf en je netwerk halen, op een creatieve zelfstandig nieuwe klanten werven, maar ...

Creatieve Digitale Marketingheld

Marketing / Communicatie | Baan | HBO
Stroomt er digital marketingbloed door jouw aderen? Wil jij in dit vakgebied de beste worden en durf ...