Effect Personeelsdiensten

Effect Personeelsdiensten is een personeelsbemiddelingsbureau in Oldenzaal. Gespecialiseerd in de Bouw, Techniek, Infra en Staf- en kantoorfuncties. Effect Personeelsdiensten is hoofdzakelijk actief in Twente, Salland en de Achterhoek.

logo Effect Personeelsdiensten
Lees hieronder meer

Contactinformatie

M├╝nsterstraat 17
7575 ED Oldenzaal
0541 - 24 12 00 info@effectwerkt.nl www.effectwerkt.nl

Global Goals

Effect Personeelsdiensten is gericht op persoonlijke aandacht en helpt zo mensen aan een vaste baan met toekomstperspectief en groei- en opleidingsmogelijkheden en ontzorgt eveneens het personeelsbestand van de opdrachtgever. Op die manier draagt Effect bij aan de toekomstgroei van het bedrijf door kennis en focus op de arbeidsmarkt. Effect gelooft dat het zich onderscheidt door continue focus op de bouw en techniek, persoonlijke betrokkenheid en een snelle handelswijze

 

Korte lijnen, vaste contactpersonen, lage overheadkosten en ‘afspraak is afspraak’. De eigenschappen van Effect voor een gedegen samenwerking, dit alles met de Twentse nuchterheid.

 

Of je nu net een opleiding hebt afgerond, al werkzaam bent of op zoek bent naar een totaal nieuwe uitdaging in de technische branche, bij Effect Personeelsdiensten kun je aankloppen voor banen met kans op een vaste aanstelling of flexibele dienstverbanden voor bepaalde periodes.

Jobs #Effect Personeelsdiensten

Hoofd administratie

Administratief / Secretarieel | Baan | HBO
Effect Personeelsdiensten is op zoek anar een Hoofd administratie.

Intercedent

Commercieel | Baan | HBO
Effect Personeelsdiensten is op zoek naar een Intercedent