Climate Neutral Building

Het energie- of CO2-neutraal bouwen van scholen, instellingen of bedrijven is een trend. Lage levensduurkosten en een positieve impact op de werk- en leefomgeving garanderen dat nieuwbouw zo duurzaam mogelijk is. Climate Neutral Building (CNB) uit ondernemend Borne in Twente wijst klanten de weg naar een houdbare toekomst.

Lees hieronder meer
 
logo Climate Neutral Building
Wegwijzer in klimaatneutraal bouwen

CNB neemt klanten zorgen uit handen door in samenspraak het hele (nieuw)bouwtraject te managen. Van conceptontwikkeling tot en met uitvoering. Van aanbesteding en selectie van architect, aannemer en installateur tot en met de de beoordeling van toe te passen technologieën. En ook als het gaat om regelgeving, subsidies en alternatieve financieringsmogelijkheden levert CNB de experts.

Co-creatie voor houdbare toekomst

Door de integrale aanpak staat de maximale eindwaarde voor gebruikers centraal. CNB stuurt op levensduur en levensduurkosten. Het nieuwe gebouw moet immers een blijvende meerwaarde hebben. Door co-creatie ontstaat met CNB de transitie naar een duurzame, houdbare toekomst. Recente projecten voor bedrijven, onderwijsinstellingen, musea en gemeenten illustreren dat.

Contactinformatie

Climate Neutral Building
Voorn 55
7623 KX Borne
+31 (0)6 44 98 43 44