AKI Art & Design | ArtEZ Hogeschool voor de kunsten

Lees hieronder meer

Contactinformatie

AKI Academie voor Art & Design
Hulsmaatstraat 35
7523 WB Enschede
+31 053 4824400 AKIbalie@artez.nl https://aki.artez.nl/

Op de AKI vinden we dat het verschil tussen denken, zeggen en doen zo klein mogelijk zou moeten zijn. Wij zijn er enkel om je ambities aan te scherpen, je talenten te ontwikkelen en je competenties* te professionaliseren. Of dat nu met verf, fotografie, film, concepten, design, beeldhouwen, klei, hout, woorden, typografie, hartstocht of filosofie is. Autonoom denken stelt je in staat je capaciteiten met anderen te delen en tot innovatieve oplossingen te komen. Ons onderwijs draait om het optimaal ondersteunen van de individuele ontwikkeling van de student.

 

Als toekomstige student, is het mogelijk om een AKI tour te doen. Tijdens de AKI tour zul je een rondleiding krijgen, AKI studenten en docenten ontmoeten, een workshop doen en een presentatie krijgen over de opleidingen. Aan het einde van de dag heb je tijd om jouw portfolio te laten zien voor advies. Kijk op de website voor meer informatie over de opleidingen.

 

Creatieve locatie

AKI Design & Art is gelegen in de culturele wijk van Enschede: Roombeek. In 2000 was Roombeek compleet verwoest door de vuurwerkramp. Nu is het opnieuw opgebouwd tot boegbeeld van architectuur. AKI is omringt door museums en kunst instellingen, een perfecte locatie voor creativiteit! Het conservatorium ligt in het stadscentrum.