Talent in Twente: Gerard Brok van IMS aan het woord

Gerard Brok is Technical Sales Coördinator en één van de 80 professionals binnen IMS die dagelijks met passie voor techniek en oprechte toewijding werkt aan verschillende projecten. Als Technical Sales Coördinator kijkt Gerard waar de behoeften van de klant liggen om vervolgens te kijken of IMS daar een technische oplossing voor kan leveren.

In het kort

  • Gerard Brok werkt als Technical Sales Coördinator bij IMS in Twente
  • Gerard Brok brengt de behoeften van klanten in beeld zodat IMS een technische oplossing kan bieden

Global Goal

global goal icon

IMS ontwerpt en bouwt hightech productielijnen voor kleine producten. Naast het ontwerpen en bouwen van de productielijnen zelf wordt er vanaf het productontwerp van de klant (Design For Manufacturing) meegekeken tot aan de installatie van- en de service aan de machines. Dit in combinatie met de grote variatie aan meestal vernieuwende producten waarvoor de machines van IMS worden ingezet maakt dat er voor Gerard altijd voldoende uitdaging is. “Het werken met een tastbaar product en de diversiteit aan technische opdrachten spreken mij erg aan. Op dit moment ben ik ook bezig met het werken aan interessante projecten binnen IMS. Zo zijn we bezig met de ontwikkeling van een machine voor de productie van sensoren die geplaatst worden in elektrische fietsen en werken we aan productiesystemen voor het maken van kleine glazen cameralezen die toegepast kunnen worden in o.a. mobiele telefoons.”

Lees ook het verhaal van deze talenten in Twente

Recht door zee

Gerard is in Twente geboren en getogen, een regio die hij dus al zijn hele leven kent. Ook zijn studietijd heeft hij, door het volgen van de studie werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente, in Twente doorgebracht. “Twente is een bijzondere regio om te wonen en werken. De Twentenaren zijn altijd ‘recht door zee’, een mentaliteit die mij erg aanspreekt. Naast deze mentaliteit spreekt ook de omgeving mij aan, er is voldoende ruimte en natuur. Mijn vrije tijd breng ik dan ook graag door op één van de vele mountainbikeroutes die er de laatste jaren in Twente zijn aangelegd.”

Werken bij IMS? Bekijk dan deze vacatures

Vacatures in het vakgebied Commercieel en Techniek

Wil jij net als Gerard ook een baan in Twente waarbij je in jouw functie in aanraking komt met sales en/of techniek? Wij hebben hier alvast de actuele commerciële en technische vacatures voor je op een rijtje gezet. 

Contactinformatie

Einsteinstraat 16
7601 PR ALMELO
0546 - 805 580 www.ims-nl.com

Global Goals