Twents proptechbedrijf SKEPP maakt internationale ambitie waar

SKEPP, een online vergelijkingswebsite voor kantoorruimte, breidt de komende jaren verder uit naar het buitenland. In Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Frankrijk heeft SKEPP onlangs haar deuren geopend, een stap waar Joost Lansink, managing director van SKEPP, zeer content mee is. De internationale ambitie van het Twentse bedrijf wordt hierdoor waargemaakt. 

In het kort

  • Sterk groeiende flexibele kantorenmarkt 
  • SKEPP breidt uit naar Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Frankrijk

Global Goal

global goal icon

In 2013 is SKEPP gestart en sindsdien brengen zij jaarlijks duizenden bedrijven in contact met vooruitstrevende kantorenaanbieders. In 2017 heeft het bedrijf de eerste internationale stap al gezet naar buurlanden België en Duitsland. De huidige uitbreiding volgt op de sterk groeiende flexibele kantorenmarkt in Europa. 

Met een VR-bril je nieuwe kantoor bekijken

Het Twentse proptechbedrijf maakt al geruime tijd gebruik van verschillende technologieën bij het vermarkten van kantoren. Met behulp van bijvoorbeeld VR kunnen huurkandidaten digitaal een rondleiding krijgen door een kantoorpand. Bedrijven hoeven door gebruik te maken van VR geen dagen meer uit te trekken voor een eerste oriëntatie van nieuwe kantoorlocaties, maar bekijken vanuit één plek meerdere locaties per uur. Een bijkomend voordeel is dat dit ook ’s avonds kan, terwijl de meeste kantoren dan al lang gesloten zijn. “Deze VR-oplossing is een onderdeel van het streven om de content op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen, waar onder meer ook de kwalitatief hoogwaardige foto’s, vooruitstrevende video’s, actuele beschikbaarheid en overzichtelijke plattegronden aan bijdragen”, licht Lansink toe. Met de uitbreiding naar Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje biedt SKEPP steeds meer klanten een user experience door rondleidingen in virtual reality aan te bieden.

 

Ben jij benieuwd naar de laatste technologische ontwikkelen in de kantorenwereld? Volg de blogs van SKEPP! 

 

Door de uitbreiding naar Spanje, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland is SKEPP continu op zoek naar talent. Ben jij benieuwd naar de openstaande vacatures? Bekijk ze hier!

Datum: 8 november 2018 |

Bron tekst: SKEPP |

Auteur: Twente.com